Un tricolor de 150 de metri va fi desfăşurat la Călăraşi

tricolorPrimarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, susținător personal și instituțional, municipiul Călărași fiind înfrățit cu orașul Călărași din Republica Moldova, salută inițiativa forțelor unioniste de a organiza, într-un eveniment patriotic, desfășurarea Tricolorului de 150 de metri în data de 24 august, la Călărași, unul dintre cele 10 orașe românești în care patriotismul și unionismul se manifestă activ.

”În primul rând suntem oameni și în al doilea rând suntem români. Am susținut și susțin mișcarea civică de înfăptuire a României, și ca om și ca român. În numele meu și al tuturor călărășenilor salutăm venirea acestui simbol al României la Călărași, Tricolorul de 150 de metri, care a fost cusut la Chișinău și sfințit de un episcop român”-primar Daniel Ștefan Drăgulin.

Please enter banners and links.

Next Post

20 de ani de presă văzută şi auzită, la Călăraşi

vin aug. 22 , 2014
Pentru că tot suntem într-un moment aniversar al ziarului Actualitatea de Călăraşi, care a ajuns la numărul 100, vă aducem în atenţie un proiect demarat de Antena 1 Călăraşi. Timp de trei săptămâni, în fiecare luni, începând din 25 august, de la ora 16.00, veţi putea urmări emisiunea dedicată celor  […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!