Consilierii judeţeni vor reveni, curând, “acasă”

Print Friendly, PDF & Email

Sala renovata Consiliu JudeteanUna din investiţiile aprobate de consilierii judeţeni şi planificată a se realiza din bugetul judeţului Călăraşi, aferent anului 2014, a fost modernizarea sălii de şedinţe a Consiliului Judeţean. Lucrările au demarat de câteva luni bune, fapt ce a condus la organizarea şedinţelor de Consiliu în nou sala a Primăriei Călăraşi.

Stadiul avansat al acestor lucrări ar putea să încheie deplasarea consilierilor judeteni la Primărie, iar şedinţa ordinară de la sfârşitul acestei luni să poată fi organizată “acasă”, în sediul Consiliului Judeţean. Aleşii locali judeţeni vor putea să-şi desfăşoare activitatea într-o sală modernizată, cel puţin la fel de comodă precum cea a Primariei, neuitând de eficienţa activităţii, mai importantă decât orice dotare.

De menţionat, că lucrările de modernizare au constat în: înlocuire reţea electrică, sistem de iluminat, îmbunătăţire acustică, schimbare mochetă şi mobilier, reabilitare pereţi sală, instalare aparat de proiecţie şi panou de proiectie. Valoarea lucrărilor este de 650.000 RON.

Please enter banners and links.

Next Post

1oo

vin aug. 22 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Nu știu când a trecut timpul, dar cifra ziarului Actualitatea de Călărași s-a rotunjit: a ajuns la 100. Parcă mai ieri pregăteam prima ediție a ziarului, o premieră pentru subsemnata, obișnuită să vă vorbească foarte mult, nu să vi se și adreseze în scris. Microbul […]