Zilele Municipiului Călărași/ Între inedit și…nimic

Astăzi, Primăria Călărași a transmis un comunicat conform căruia a fost anulată manifestarea Zilele municipiului Călărași, care urma să înceapă peste o săptămână.

Nu se știe ce s-a întâmplat de ieri până astăzi, de a fost luată o astfel de decizie, comunicatul de presă transmis fiind destul de evaziv. Cu atât mai mult cu cât, nu mai târziu de ieri (n.r. 21 septembrie) primarul Drăgulin anunța, în conferință de presă, că evenimentul Zilele Municipiului, va conține lucruri…inedite.

“Chiar dacă, uneori, presa a spus că manifestarea “Zilele Călărașiului” nu a progresat, deloc, în ultimii trei ani, vă spun că, de fiecare dată, a fost ceva nou organizat. Nu vreau să mai aduc atât de multe restaurante și vom ține și la igienă. Mâine, 22 septembrie, când se va stabili programul final, vă vom anunța ce spectacole vor avea loc. Nu vor mai fi focuri de artificii, ci cu totul altceva! O să vedeți care este ineditul din acest an!”, declara primarul Drăgulin.

Până la urmă, ineditul l-am aflat, din acest comunicat:

În perioada 1-2 octombrie 2016 este planificată desfășurarea evenimentului ocazionat de sărbatorirea Zilei Municipiului Călărași – 421 de ani de atestare documentară.

Programul activităților implică operatori economici locali și din țară, elevi, cadre didactice, sportivi și antrenori, persoane fizice și instituții publice.

Punerea în aplicare a evenimentului în structura planificată și la nivelul calitativ al activităților de acest gen organizate până acum de Primăria Municipiului Călărași apare, la acest moment, ca imposibilă, având ca efect anularea lui.

Menționăm faptul că decizia anulării evenimentelor nu a fost una ușoară, însă ea a fost adoptată de către conducerea Primăriei Municipiului Călărași în urma unei analize pertinente a tuturor cauzelor.

”Vreau, în primul rând, să asigur călărășenii că decizia anulării acestui eveniment a fost luată în urma unei analize obiective și corecte pe care am făcut-o împreună cu colegii mei din primărie și că ea a avut la bază motive întemeiate, care au legătură cu cerințele calitative pe care acest eveniment trebuia să le aibă. În proxima ședință a Consiliului Local Călărași voi veni cu propunerea realocării bugetului destinat organizării Zilelelor Municipiului Călărași către investiții în infrastructura stradală. Colegii noștri din Consiliul Local pot veni, bineînțeles, cu propuneri în acest sens care vor fi dezbătute și asupra cărora sunt convins că se va lua cea mai bună decizie.”

Primar Daniel Ștefan Drăgulin

 

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

În Călăraşi, se efectuează tratamente împotriva dăunătorilor vegetaţiei

vin sept. 23 , 2016
Primăria Municipiului Călărași anunță faptul că, în perioada 24.09 – 28.09.2016, se vor efectua tratamente în aliniament, atât prin aviotratament cât și terestru, pentru combaterea tuturor dăunătorilor vegetației de aliniament, gardurilor vii, a pomilor și arbuștilor ornamentali ai municipiului Călărași, în funcție de condițiile meteorologice, în următoarele intervale orare : […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!