În Călăraşi, se efectuează tratamente împotriva dăunătorilor vegetaţiei

dezinsectiePrimăria Municipiului Călărași anunță faptul că, în perioada 24.09 – 28.09.2016, se vor efectua tratamente în aliniament, atât prin aviotratament cât și terestru, pentru combaterea tuturor dăunătorilor vegetației de aliniament, gardurilor vii, a pomilor și arbuștilor ornamentali ai municipiului Călărași, în funcție de condițiile meteorologice, în următoarele intervale orare :

Tratamentul avio va fi aplicat în intervalul orar      06.00 – 12.00

Tratamentul terestru va fi aplicat în intervalul orar 23.00 – 03.00

Substanțele active ale produselor utilizate pentru tratamentele în aliniament  sunt: Lambdacihalothrin, Cipermethrin și Zeta – cipermethrin, acestea fiind omologate de  Comisia Națională pentru Produse de Protecție a Plantelor.

Tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare, pe raza municipiului Călărași, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

O nouă expoziţie de artă la Muzeul Municipal Călăraşi

vin sept. 23 , 2016
Sâmbătă 24 septembrie 2016, ora 11.oo, la Muzeul Municipal Călărași se deschide expoziția ”Căutări”, o nouă expoziție de artă a unui călărășean. Expozantul este Maria Măncianu Bogatu un nume cunoscut în Călărași. Licențiată a Facultății de Arte Decorative și Design a Universității Naționale de Artă din București, specializarea Sticlă, Maria […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!