Week-end prelungit: 16 august, zi libera

zi liberaDeclararea datei de 16 august ca nelucratoare pentru personalul din secorul bugetar va sista activitatea tuturor institutiilor si autoritatilor publice timp de doua zile, din moment ce 15 august, fiind sarbatoare legala, este deja libera. In aceste conditii,  cetatenii vor fi fortati sa isi amane pana luni finalizarea tuturor demersurilor de pe langa organele  statului care aveau termen in cele doua zile, informeaza www.avocatnet.ro.

Personalul din sectorul bugetar va beneficia de o zi libera si in data de 16 august, dupa cum a anuntat miercuri premierul Victor Ponta inaintea sedintei saptamanale a Executivului.

“O sa adoptam astazi Hotararea de Guvern ca vineri (16 august – n.red.) sa fie zi libera care se va recupera intr-una dintre sambetele viitoare”, a spus Victor Ponta.

Anuntul vine in contextul in care ziua de 15 august este deja libera, fiind una dintre cele 12 sarbatori legale prevazute de Codul muncii.

Avand in vedere ca aproape toti bugetarii vor sta acasa in cele doua zile, activitatea tuturor institutiilor si autoritatilor statului va fi oprita in urmatoarea perioada, miercuri fiind ultiima zi din  aceasta saptamana in care se mai lucreaza.

Asta inseamna ca toate actele care ar fi trebuit ridicate joi sau vineri de la o institutie a statului, fie ca vorbim de autorizatii, certificate sau orice alte documente oficiale, vor fi eliberate abia luni.
Mai mult, cititi pe www.avocatnet.ro

Please enter banners and links.

Next Post

Concursurile pe apă şi zeul Neptun au încântat călărăşenii de Ziua Marinei

joi aug. 15 , 2013
Sărbătorirea Zilei Marinei,pe malurile Borcei a devenit pentru  întreaga  comunitate  călărăşeană o tradiţie mult îndrăgită. Şi în acest an,  Ziua Marinei, ce coincide cu marea sărbătoare creştinescă a Adormirii Maicii Domnului a fost  celebrată aşa cum se cuvine şi la Călăraşi .  Manifestarările organizate, ca în fiecare an, de Primăria […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!