Victor Ponta și 3 miniștri, așteptați joi la Călărași

Print Friendly, PDF & Email

pontaPrimul-ministru Victor Ponta va participa la inaugurarea liniei de producţie de sticlă laminată din cadrul fabricii Saint-Gobain Glass, eveniment care va începe joi, 5septembrie, de la ora 10,00.

Evenimentul va avea loc la sediul fabricii Saint-Gobain Glass din Călăraşi, str. Varianta Nord, nr. 61. Alături de acesta este anunțată prezența ministrului Marilor Proiecte, Dan Șova, totodată președintele organizației județene a PSD Călărași.

În programul transmis de Biroul de Presă al primului-ministru, Victor Ponta, este trecută în agenda de lucru a acestuia, și participarea la sesiunea de semnare a circa 40 de cereri de finanţare, prin intermediul Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice, de la sediul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” (POS CCE), organizează joi, 5 septembrie, o conferinta de presă, ce va avea loc cu ocazia semnarii primelor contracte de finantare in cadrul POS CCE.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 15:00, la sala mare de sedinte a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia si se va bucura și de prezenta ministrului fondurilor europene, Eugen Orlando Teodorovici. Încă un ministru care este posibil să sosească la Călărași, joi, este cel al Ministerului Economiei, Varujan Vosganian.

Please enter banners and links.

Next Post

Deputatul PSD Daniel Florea a oferit primilor 30 de tineri din judeţul Călăraşi cu rezultate bune la învătătură un sejur de câteva zile pe litoral

joi sept. 5 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Deputatul PSD Daniel Florea a oferit primilor 30 de tineri din judeţul Călăraşi cu rezultate bune la învătătură câteva zile pe litoralul românesc. Tinerii, selectaţi din mai multe şcoli din judeţ, au avut parte şi de o vizită surpriză, colegul deputatului Daniel Florea din Parlament, […]

Te mai poate interesa