Deputatul PSD Daniel Florea a fost prezent in Constanta la inaugurarea ultimelor apartamente din cartierul social Henri Coanda

3Sambata, 31 August, la Constanta, in prezenta primului-ministru Victor Ponta, si a edilului Constantei, Radu Mazare, s-au inaugurat ultimele apartamente din complexul de locuinte sociale Henri Coanda.

In discursul sau, Victor Ponta, a anunţat că va acorda sprijin guvernamental pentru extinderea programului locuinţelor sociale la nivel naţional.

Conform declaratiei facute in cadrul evenimentului de catre Radu Mazare, peste câteva luni va demara cea de-a doua parte a programului, pentru extinderea Cartierului Henri Coandă cu încă 17 blocuri modulare, urmând ca lângă biserica sfinţită anul trecut să fie ridicată şi o geamie, destinată rezidenţilor musulmani din cartier.

2 Deputatul PSD Daniel Florea, prezent la inaugurarea apartamentelor din complexul Henri Coanda, a declarant ca: “ Radu Mazare a facut un lucru extraordinar pentru oamenii saraci din Constanta, practic aceste familii ar fi trait sub cerul liber, orice sansa de a avea o casa fiind un vis imposibil.Ce este surprinzator este ca, si la interior, aceste apartamente au finisaje bune, sunt decente ca suprafata, din relatarile locatarilor care au petrecut iarna in ele rezultand ca sunt calduroase si instalatiile functioneaza perfect.Dupa cum ati auzit direct de la primul-mistru,Victor Ponta, in scurt timp se vor face demersurile ca acest gen de proiect sa fie extins in toata tara. O veste foarte buna, tinand cont ca si in Calarasi, multe familii nevoiase au probleme locative”.

Please enter banners and links.

Next Post

Victor Ponta și 3 miniștri, așteptați joi la Călărași

mie sept. 4 , 2013
Primul-ministru Victor Ponta va participa la inaugurarea liniei de producţie de sticlă laminată din cadrul fabricii Saint-Gobain Glass, eveniment care va începe joi, 5septembrie, de la ora 10,00. Evenimentul va avea loc la sediul fabricii Saint-Gobain Glass din Călăraşi, str. Varianta Nord, nr. 61. Alături de acesta este anunțată prezența […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!