Deputatul PSD Daniel Florea a oferit primilor 30 de tineri din judeţul Călăraşi cu rezultate bune la învătătură un sejur de câteva zile pe litoral

4Deputatul PSD Daniel Florea a oferit primilor 30 de tineri din judeţul Călăraşi cu rezultate bune la învătătură câteva zile pe litoralul românesc. Tinerii, selectaţi din mai multe şcoli din judeţ, au avut parte şi de o vizită surpriză, colegul deputatului Daniel Florea din Parlament, dar şi din partid, Mihai Sturzu, unul din soliştii trupei Hi-Q, socializând cu aceştia vineri, 30 august.

 „Aşa cum am promis, primii 30 de tineri din judeţul Călăraşi, cu rezultate bune la învăţătură, au ajuns pentru câteva zile la mare. Colegul meu Mihai Sturzu le-a facut o vizită surpriză, în cadrul căreia a stat de vorbă cu fiecare dintre ei, îndemnându-i să continue seria de rezultate bune, pentru că reuşitele la şcoală înseamnă un atu pentru viitorul fiecăruia dintre ei. Este nevoie ca tinerii noştri să vadă că rezultatele bune se răsplătesc!”, a declarant deputatul PSD Daniel Florea.

Elevii provin din colegiile Economic şi Barbu Ştirbei, liceele Mihai Eminescu, Ştefan Bănulescu şi Danubius, câte patru din fiecare, din liceele din Olteniţa sunt 5 elevi, din Fundulea trei elevi şi din Lehliu Gară doi elevi. Alături de cei 30 de tineri au fost prezente şi opt cadre didactice.

5Despre selecţia copiilor, deputatul social-democrat spune că aceasta s-a făcut de către cadrele didactice. “Copiii au fost selectaţi pe baza rezultatelor bune obţinute la învăţătură de către cadre didactice din mai multe şcoli din judeţul Călărași. Demersul meu se înscrie într-o serie mai largă de acţiuni care au ca scop sensibilizarea tinerilor în ceea ce priveşte importanţa studiilor pentru viitorul lor. Totodată cred că e timpul ca tinerii noştri să vadă că societatea răsplăteşte performanţa. Cu cât vom fi mai mulţi cei care îi vom sprijini şi motiva, cu atât va creşte numărul celor care vor înţelege că şcoala, o carieră tratată cu seriozitate, munca pentru rezultate bune înseamnă un plus de stabilitate şi garanţie pentru o viaţă decent”, a mai punctat Daniel Florea.

Please enter banners and links.

Next Post

V.Ponta: Trebuie să mulţumim Saint-Gobain de vreo 500 de ori

joi sept. 5 , 2013
Saint-Gobain a inaugurat joi, 5 septembrie, o nouă linie de producţie a sticlei laminate, în cadrul fabricii de la Călăraşi, după o investiţie de 6 milioane euro, a declarat Jerome Lionet, director general al Saint-Gobain România. St Gobain a intrat, în 2005, pe piaţa locală şi are 540 de angajaţi, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!