Victor Ponta le-a stabilit ţinta PSD-iştilor călărăşeni, la alegerile prezidenţiale

PSD alegeri kJoi, 24 iulie, a avut loc la Călăraşi, Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Călăraşi, în cadrul căreia a fost ales noul preşedinte al  filialei judeţene. Social democratul Dan Cristodor a fost ales, cu unanimitate de voturi, preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD. Din conducerea centrală a partidului au venit: Victor Ponta, Liviu Dragnea, Andrei Dolineaschi (secretarul executiv al PSD), senatoarea Ecaterina Andronescu, Dan Şova, dar şi Mihai Sturzu (preşedintele TSD).

PSD alegeriÎn cadrul conferinţei a fost prezentată activitatea Organizaţiei Judeţene a social democraţilor călărăşeni, din ultimele luni, dar şi rezultatele obţinute la alegerile europarlamentare. Totodată, au fost  prezentate şi obiectivele pe care aceştia şi le-au propus pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale ce vor avea loc în toamna acestui an. La finalul Conferinţei, Victor Ponta a ţinut să adreseze un mesaj de încurajare  social-democraţilor călărăşeni şi să impună targetul pe care aceştia îl au de îndeplinit pentru ca PSD-ul să câştige preşedinţia României.

Ponta la PSD Calarasi,,Cred că la Călăraşi, după o perioadă  foarte lungă, în care organizaţia a tot fost ,,bolnavă”, aceasta este pe drumul cel bun. Şi, mă bucur că avem în fruntea ei un om din Călăraşi, pentru că, de fiecare dată, liderul trebuie să vină să stea mereu în mijlocul organizaţiei şi să acorde  cea mai mare parte a timpului său problemelor locale. Vă asigur că veţi avea tot sprijinul meu şi al celorlalţi lideri din PSD,  în  ceea ce veţi avea de făcut, de acum încolo. Dar, important este să vă regăsiţi după 10 ani de zile, ceea ce a fost de fapt PSD, la Călăraşi. În primul rând, trebuie să fiţi uniţi, pentru că, atunci când aţi pierdut, nu v-au bătut cu adversarii politici, ci v-aţi bătut singur. Trebuie să daţi dovadă în faţa oamenilor de unitate, solidaritate şi curaj, acestea fiind principalele caracteristici ale PSD-ului. La alegerile europarlamentare aţi obţinut un rezultat de 32% şi îi dau dreptate lui Liviu Dragnea, că acest scor  nu este unul mulţumitor.  Pentru PNL Călăraşi, care a obţinut, un procent de  peste 30%, este cel mai mare rezultat din ţară, dar pentru noi, s-ar putea să fie unul dintre cele mai slabe din ţară. Dacă daţi dovadă de solidaritate şi o mare capacitate de mobilizare a oamenilor, trebuie să obţineţi 52% în judeţul Călăraşi, în primul tur de scrutin la alegerile din toamnă, pentru că, dacă vă veţi stabili acest procent în turul 2, nu veţi  fi nici printre primele 15 organizaţii din ţară, aşa cum v-aţi propus! Accept ideea de avea un scor de 52%, la nivel naţional, în turul 2. Dar la nivelul judeţului Călăraşi nu va fi un scor mulţumitor!”, le-a spus Victor Ponta,  pesediştilor călărăşeni.

Please enter banners and links.

Next Post

Accident cu o persoană decedată, pe Autostrada A2

vin iul. 25 , 2014
În această după-amiază, un autocamion s-a răsturnat la km 46, al autostrăzii A2. Poliţia şi echipajele de intervenţie sosite la faţa locului nu au mai putut decât să constate că maşina părăsise partea carosabilă şi era răsturnată, iar şoferul autocamionului a fost găsit decedat. În prezent, se efectuează cercetări pentru […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!