Viceprimarul Virgil Dumbravă: Activitatea unor funcţionari din primăria Călărași este foarte slabă

Print Friendly, PDF & Email

Virgil DumbravaActivitatea unor departamente, din cadrul primăriei municipiului Călăraşi, a fost criticată, în numeroase rânduri, atât de călărăşeni, cât şi de presa locală. Modul în care, unii funcţionari, înţeleg să-şi îndeplinescă atribuţiile de serviciu, lasă mult de dorit, iar acest aspect a fost sesizat şi de edilii locali. Viceprimarul Virgil Dumbravă a declarat că, la ora actuală, activitatea fiecărui departament este atent monitorizată de întreaga echipă aflată la conducerea primăriei.

,,Recunoaştem că există mai multe servicii din primărie care au o activitate slabă. Şi aici,aş da exemplu Serviciul de trasport local sau Gospodărire Comunală.  Această situaţie nu este de azi sau de ieri, ci trenează de 12 ani de zile.  Mulţi funcţionari din  primărie îşi  fac treaba de mântuială şi numai, împinşi de la spate . Atît eu, cât şi viceprimarul Marius Dulce, îi supraveghem îndeaproape în fiecare zi, pentru a-şi face treaba aşa cum trebuie. Nu suntem mulţumiti de felul în care muncesc. Pe timpul fostului primar Nicolae Dragu, o cerere depusă la primărie primea un răspuns într-o lună de zile. Acum le-am impus să dea curs unei solicitări, venită din partea cetăţenilor, în numai trei zile. Unii dintre ei nu înţeleg să facă acest lucru şi ne lovim, în continuare,  de  comoditatea lor”, a spus viceprimarul Dumbravă .

Dezamăgit de activitatea Departametului Juridic,  din  cadrul primăriei, s-a declarat şi edilul Dan Drăgulin. În urmă cu puţin timp, acesta a spus că unii din cei cinci  consilieri juridici nu îşi prea găsesc locul în acel departament. Şi cum activitatea fiecarui angajat din primărie a intrat în vizorul  edililor locali, s-a şi găsit o soluţie în ceea ce priveşte sancţionarea celor care nu îşi indeplinesc, cu promptitudine,  atribuţiile de serviciu. Viceprimarul Dumbravă a mai  spus că, fiecare angajat va fi supus unui proces de evaluare care va dura până în toamna acestui an. Fiecare salariat va primi calificative de la ,,nesatisfăcător” până la ,,foarte bine”. Celor care vor primi calificativul ,,nesatisfăcător” li se va desface contractul de muncă, spune acesta.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Preşedintele Băncii Mondiale, cel al Fundaţiei Soros și Ministrul Educaţiei au venit, astăzi, la Frumușani

vin mai 10 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Preşedintele Băncii Mondiale, Jim Yong Kim, şi filantropul George Soros, au vizitat, vineri, comunitatea de romi din comuna Frumuşani, la invitaţia Centrului pentru Educaţie şi Dezvoltare Socială şi a Fundaţiei Roma Education Fund, care desfăşoară în localitate un proiect european de integrare a romilor prin […]