„Vestitorii Primăverii”, spectacol umanitar, la Călărași

VestitoriiCentrul Cultural Județean Călărași, împreună cu Școala Gimnazială Mircea Vodă și Academia de Arte Frumoase Daniel Iordăchioaie, va invită vineri, 25 martie 2016, începând cu ora 16.00, la Spectacolul Umanitar „Vestitorii Primăverii”.

În spectacol vor participa elevi de la majoritatea unităților de învățământ din județ cu momente artistice diverse: dans, proză, cântece.

Donațiile se vor face chiar în ziua spectacolului, achiziționând cât mai multe flyere-invitații (valoarea unui flyer va fi de 5 lei), iar suma strânsă se va îndrepta către Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-România filiala Călărași. Asociația va organiza și o expoziție de tablouri cu vânzare.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Filipescu:,,Marian Dinulescu este cea mai bună variantă pentru şefia Consiliului Judeţean”

lun mart. 28 , 2016
 Desemnarea lui Marian Dinulescu, în calitate de candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, din partea PNL-ului, a fost privită cu mult scepticism de mulţi cunoscători ai mediului politic. La ora actuală, în spaţiul public, se vehiculează ideea că Marian Dinulescu ,,este doar un iepuraş, din jobenul lui Filipescu” scos la înaintare […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!