Filipescu:,,Marian Dinulescu este cea mai bună variantă pentru şefia Consiliului Judeţean”

Print Friendly, PDF & Email

Dinulescu-Marian Desemnarea lui Marian Dinulescu, în calitate de candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, din partea PNL-ului, a fost privită cu mult scepticism de mulţi cunoscători ai mediului politic. La ora actuală, în spaţiul public, se vehiculează ideea că Marian Dinulescu ,,este doar un iepuraş, din jobenul lui Filipescu” scos la înaintare să candideze pentru şefia judeţului și că, la final, ar putea să fie înlocuit cu un alt nume, din rândul consilierilor județeni.

Numai că, Răducu Filipescu a demontat toate aceste zvonuri, precizând, în faţa presei călărăşene, că  liberalul Marian Dinulescu este soluţia ideală pentru câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean de către PNL.

,,Am făcut o analiză foarte serioasă şi am ajuns la concluzia că Marian Dinulescu este cel mai nimerit dintre liberalii călărăşeni, pentru şefia Consiliului Judeţean . Ca să fii preşedinte de Consiliu Judeţean, trebuie să fii un bun administrator şi să fii, în acelaşi timp, şi om politic.  În această funcţie nu trebuie să fii un as în administraţie şi zero în politică. În Consiliul Judeţean trebuie să fie, în primul rând, un echilibru politic, după care vine partea economică pe care o pui pe hârtie. Nu mai mergeți pe zvonul Daniel Ştefan. El este un foarte bun administrator, dar pe linie politică este zero. El n-ar putea să facă faţă unui post de preşedinte de Consiliu Judeţean! Iar el, nici vrea această funcţie. Marian Dinulescu este om politic, în primul rând, a condus Casa de Asigurări de Sănătate, a fost vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, toate argumentele sunt în favoarea lui. Că îl place sau nu îl place lumea, el este cea mai bună variantă pe care Partidul Naţional Liberal Călărași o are la această oră. Marian Dinulescu nu este un academician, aşa cum n-am fost nici eu. Dar el ştie politică şi administraţie. Dacă noi vom  avea 16 consilieri sau, chiar  mai puţini, tot Dinulescu va fi preşedinte de Consiliu Judeţean.”, a conchis Răducu Filipescu.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Candidatul UNPR, desemnat la Primăria Roseți, Niță Răileanu

lun mart. 28 , 2016
Niță Răileanu este din comuna Roseți și, după 22 de ani de activitate în administrația publică, își dorește să își măsoare forțele pentru cea mai înaltă funcție din Primărie. Reprezintă UNPR-ul, iar în calitate de candidat la Primăria Roseți ne-a spus câteva cuvinte despre activitatea depusă, până acum, și câteva […]