Veste bună pentru călărășeni: RMN-ul funcționează

Print Friendly, PDF & Email


Mihaela Vintilă, medic specialist în imagistică, a oferit câteva detalii despre funcționarea RMN-ului, de la Spitalul Județean de Urgență Călărași, un moment mult așteptat de călărășeni:

“Este un aparat performant, cu care efectuăm investigații de imagistică, de rezonanță magnetică pe diferite segmente ale corpului: RMN de coloană vertebrală, cerebral,  abdomen și pelvis, genunchi, extremități, articulații, nu avem încă posibilitatea de a face RMN de sân, dar sperăm să achiziționăm în curând antena necesară acestei investigații, așa cum ne-a promis conducerea Consiliului Județean.

Pacientul care vine la noi trebuie să aibă bilet de trimitere de la medicul specialist și cardul de asigurat, pentru că investigația este gratuită (n.r. fiind un serviciu decontat de Casa de Asigurări de Sănătate). Programul este, zilnic, de la 11.00-16.00, iar miercurea va fi un program prelungit, până la 18.00, când vine medicul de la Slobozia.”, a declarat medicul specialist în imagistică, Mihaela Vintilă, reprezentanților Biroului de Comunicare din cadrul Consiliului Județean.

Please enter banners and links.

Next Post

DGASPC Călărași își va extinde spațiile în care își desfășoară activitatea

mie apr. 26 , 2017
Lipsa spațiului în care își desfășoară activitatea DGASPC Călărași este resimțită în lucrul cu publicul, și nu numai, unele spații fiind adaptate din balcoane, în birouri. În ședința din luna martie a Consiliului Județean s-a aprobat extinderea sediului, cu încă 6 birouri, lucrările urmând să înceapă anul acesta, după finalizarea […]