Un tânăr, fără permis de conducere, a accidentat grav un copil

foto accident de muncaPoliţiştii rutieri au reţinut, în seara de 20 noiembrie 2015, pe un tânăr din comuna Dragalina, care a condus un autovehicul, fără a poseda permis, şi ar fi produs un accident, soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

 La data de 20 noiembrie a.c., P. Mihai, de 18 ani, a condus un autoturism pe raza comunei Dragalina şi, pe fondul lipsei de experienţă în conducere şi al neasigurării la schimbarea direcţiei, a acroşat un alt autovehicul. Apoi şi-a continuat deplasarea şi a pătruns pe o alee de acces în curtea unei unităţi şcolare, unde autoturismul s-a lovit de un stâlp de beton.

În urma impactului, un minor de 10 ani, pasager în maşina condusă de P. Mihai, a fost rănit grav, fiind transportat la un spital din Bucureşti, pentru îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate s-a constatat că tânărul de 18 ani nu posedă permis de conducere.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii lui P. Mihai, care a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând să fie prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Comunicat C.O.M./Cum a agravat o parte a presei drama din Clubul Colectiv

lun nov. 23 , 2015
Sinaia – Noiembrie 2015. Convenția Organizațiilor de Media (COM), alcătuită din peste 25 de organizații media din România, își exprimă compasiunea pentru victimele incendiului din noaptea de 30 octombrie, din Clubul Colectiv din Capitală, și pentru familiile, prietenii și apropiații acestora. Din păcate, COM a constatat că la amplificarea efectelor acestei […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!