Un bărbat, din Dragalina, bănuit de uciderea din culpă a şase persoane, a fost reţinut de poliţişti

Print Friendly, PDF & Email

arestareLa data de 4 mai a.c., în continuarea cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat, de 48 de ani, din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse.

În urma probatoriului administrat în cauză şi a concluziilor medico-legale formulate, s-a constatat că decesul a şase persoane şi vătămarea corporală a altor trei, din comuna Dragalina, ar fi survenit din cauza intoxicaţiei cu alcool metilic, comercializat pe raza localităţii, la începutul lunii ianuarie a.c., de către persoana bănuită.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, urmând să fie prezentat, în cursul zilei de mâine, Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, poliţiştii vor solicita sesizarea instanţei de judecată, în vederea emiterii unui mandat de arestare în lipsă, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, pe numele altui bărbat, de 41 ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, de la care ar fi fost procurat alcoolul metilic.

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Liviu Muşat: ,,Mediul de afaceri trebuie încurajat, deoarece asigură susţinerea comunităţilor locale”

mar mai 5 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În acest an, regiunea Sud Muntenia va trece la o nouă etapă de dezvoltare social-economică. Instituţia care va gestiona, prin activitatea sa, cele mai semnificative fonduri europene direcţionate către comunităţile locale din regiune este Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia. Directorul acestei instituţii, Liviu […]