Un bărbat de 39 de ani din Perişoru a incercat sa se sinucida cu furadan

Print Friendly, PDF & Email

SMURD 3Paramedicii SMURD din Dragalina au intervenit în localitatea Perişoru, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat aflat în stare de inconştienţă, în vârstă de 39 de ani, care prezenta arsuri la nivelul căilor aeriene, după ce a încercat să se sinucidă, ingerând Furadan. 

 În data de 30.03.2013, ora 18.54, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să intervină pe raza localităţii Perişoru, pentru preluarea şi acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin aflată în stare de inconştienţă, Iulian B., în vârstă de 39 de ani, victima unei tentative de suicid, care ingerase în mod voluntar o substanţă toxică. La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, tânărul avea o stare de conştienţă alterată şi prezenta arsuri la nivelul căilor aeriene şi esofagului, după ce s-a intoxicat în mod voluntar cu Furadan. Paramedicii SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina au acordat primul ajutor persoanei, i-au eliberat căile aeriene, i-au administrat oxigen, după care aceasta a fost predată unui echipaj cu medic al S.A.J. Călăraşi, ulterior fiind transportată de urgenţă la spital (U.P.U. Călăraşi).

Please enter banners and links.

Next Post

A intrat cu maşina în bloc

lun apr. 1 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În urmă cu o oră, pe strada Progresul, vis-a-vis de Sala Polivalentă din municipiul Călăraşi, a avut loc un accident rutier, mai puţin obişnuit. Cei prezenţi la faţa locului spun că o tânără, care conducea un autoturism Hyundai Coupe Sport, pe fondul neatenţiei la volan, […]