Consiliul Județean Călărași blochează, pe facebook, ziariștii care nu-i convin

Consiliul Judetean facebook 2În urmă cu o seară, am postat, pe site, cât și pe facebook,  o informație privind deschiderea unui cabinet de pneumologie în Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Călărași, care se află sub coordonarea Consiliului Județean. Încercând să  menționez în postul respectiv și numele Consiliului,  nu mică mi-a fost mirarea să constat nu numai că nu pot tăgui instituția, ci şi faptul că  numele meu este blocat pentru a mai putea accesa pagina cu pricina. Am crezut, inițial, ca este o problemă la mine, dar m-am convins, ulterior, că nu doar în nume personal fusesem blocată, ci și că ziarul pe care-l dețin, Actualitatea de Călărași a fost șters din lista de prieteni ai Consiliului Județean.

Dacă în privința de a nu mai permite să fii tăguit de toată lumea, alegându-ți dreptul de a selecta informațiile pe care vrei să le afișezi pe perete, înțeleg acțiunea, nu pot să pricep ce „minte luminată” a luat hotărârea de a face un astfel de gest, în speranţa, probabil, că ştirile postate de subsemnata, care au (şi) deranjat conducerea Consiliului Judeţean, nu vor mai putea fi văzute….

Dacă se merge pe politica struţului, evident, au realizat un maaare „câştig”: ele nu mai apar pe facebook-ul instituţiei dar, Oameni Buni, ele vor fi în continuare împrăştiate pe toate grupurile de informare create, pagină personală, plus site…deci, doar cine nu are ochi, nu are cum să vadă postările respective!!!

Cu siguranţă, persoana care mi-a blocat accesul pe pagina instituţiei a făcut-o pentru a „proteja” imaginea Consiliului şi a preşedintelui Răducu George Filipescu. Dacă mă întrebaţi, sunt convinsă că preşedintele are multe alte lucruri de făcut, decât să dea astfel de indicaţii, mai ales că nu îl ştim atât de „slab de înger” ca să evite ştirile care nu-i convin, de fel, fiind extrem de direct.

Vorba lui Mircea Badea: „cât de prost, de prost, de prost să fii…” dacă ai avut impresia că ai „protejat” o persoană publică, de scrierile unui ziarist, blocându-i un simplu acces pe o pagină de facebook, negândind că reacţia este exact inversă, aceea de a expune conducerea instituţiei şi de a sublinia ideea că Consiliul (scuzaţi, sau nu cacofonia!) Judeţean Călăraşi îşi doreşte doar „prietenii” care scriu şi spun doar „ce şi cum trebuie”.

Felicitări, dragi TOVARĂȘI, v-aţi făcut de …cacao!

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Un bărbat de 39 de ani din Perişoru a incercat sa se sinucida cu furadan

lun apr. 1 , 2013
Paramedicii SMURD din Dragalina au intervenit în localitatea Perişoru, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat aflat în stare de inconştienţă, în vârstă de 39 de ani, care prezenta arsuri la nivelul căilor aeriene, după ce a încercat să se sinucidă, ingerând Furadan.   În data de 30.03.2013, ora 18.54, un echipaj […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!