Un autoturism a căzut într-o groapă la care se lucrează pentru reabilitarea rețelelor de apă

Print Friendly, PDF & Email

accident 2

Aseară, în jurul orei 22.00, o mașina Super Nova a căzut într-o groapă făcută de societatea Hidroconstrucția S.A., pentru unul dintre căminele executate în cadrul proiectului CL8, de modernizare a rețelelor de apă de apă și canalizare, din oraș. Accidentul s-a produs pe strada Progresul,  lângă uzina de apă.

Florentina  Dobre, de la Compartimentul de relatii publice al I.P.J. Călărași, ne-a declarat că accidentul s-a produs pe fondul nesemnalizării corespunzătoare a porțiunii de drum pe care se lucrează.

Constructorului, de la societatea Hidroconstrucția S.A., i s-a întocmit dosar penal, pentru neglijență în serviciu, conform Legii 341,alin 4, din Codul Penal, acesta riscând 6 luni de închisoare sau amendă penală.

De menționat că nu s-au înregistrat victime.

accident

Please enter banners and links.

Next Post

Călărăşenii sunt aşteptaţi să vină cu propuneri pentru Bugetul Local din 2016

joi dec. 17 , 2015
Fiind înt-un contact permanent cu  comunitatea municipiului Călăraşi şi  în dorinţa de a rezolva cât mai multe din problemele  urbanistice, ca şi anul trecut, primarul Daniel  Drăgulin  vine întâmpinarea  călărăşenilor , prin intermediul unei scrisori publice prin care   le cere sprijinul de a veni cu propuneri de lucrări ce vor fi […]