În acest an, Primăria Călărași va fi colindată de 1200 de copii

Print Friendly, PDF & Email

colindatori_(1)[1]Primăria Municipiului Călărași s-a pregătit pentru a primi vizita a 1.200 de colindători, elevi și preșcolari din unitățile școlare de pe raza orașului, în zilele de miercuri, 16 decembrie 2015, și joi, 17 decembrie 2015.

Este pentru al patrulea an consecutiv când Primăria Municipiului Călărași primește colindători, în preajma Sărbătorilor de Crăciun, colindători care vor primi cadouri simbolice ce vor consta în dulciuri.

Colindele elevilor și preșcolarilor vor răsuna, pe parcursul celor două zile, în intervalul orar 09:00-15:00, în holul instituției cu sediul în str. București nr. 140A. Înscrierile s-au făcut deja, elevii și preșcolarii vor fi însoțiți de cadre didactice și vor fi așteptați de Moș Crăciun și de conducerea și angajații Primăriei Municipiului Călărași.

Please enter banners and links.

Next Post

Un autoturism a căzut într-o groapă la care se lucrează pentru reabilitarea rețelelor de apă

joi dec. 17 , 2015
Aseară, în jurul orei 22.00, o mașina Super Nova a căzut într-o groapă făcută de societatea Hidroconstrucția S.A., pentru unul dintre căminele executate în cadrul proiectului CL8, de modernizare a rețelelor de apă de apă și canalizare, din oraș. Accidentul s-a produs pe strada Progresul,  lângă uzina de apă. Florentina  Dobre, […]