Călărăşenii sunt aşteptaţi să vină cu propuneri pentru Bugetul Local din 2016

foto primaria calarasiFiind înt-un contact permanent cu  comunitatea municipiului Călăraşi şi  în dorinţa de a rezolva cât mai multe din problemele  urbanistice, ca şi anul trecut, primarul Daniel  Drăgulin  vine întâmpinarea  călărăşenilor , prin intermediul unei scrisori publice prin care   le cere sprijinul de a veni cu propuneri de lucrări ce vor fi incluse în construcţia Bugetului Local pe anul 2016.

,,Stimați călărășeni,

În această perioadă, Primăria Municipiului Călărași se află în proces de realizare a  bugetului de venituri și cheltuieli al anului 2016.

Ca în fiecare an, executivul Primăriei Călărași, alături de specialiști din cadrul instituției, a identificat o parte din problemele prioritare ale municipiului a căror rezolvare să-și găsească soluția, din punct de vedere financiar, în bugetul următor. Portofoliul de lucrări al Primăriei pentru 2016 este unul însemnat, ca și cel din 2015, dar totuși, așa cum am înțeles în anii de când sunt primar, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră, pentru a identifica problemele din cartierul unde locuiți. Așa cum v-am rugat la finele lui 2014, și în acest an vreau să ne sprijiniți la această construcție bugetară cu propuneri de lucrări pe care le considerați prioritare în anul ce urmează. În funcție de criteriile ce se impun în acest caz, și vorbim de necesitate, urgență, categorie bugetară, planuri urbanistice, numărul de persoane deservite, vom încerca să le cuprindem în proiectul bugetului aferent lui 2016.

Vă asigur că, în măsura posibilităților financiare și cu răbdare, vom avea rezultatele pe care orașul nostru le merită.

Așteptăm propunerile dumneavoastră pe adresa propuneribuget2016@primariacalarasi.ro sau printr-o scrisoare la adresa: Primăria Călărași, Str. București, nr. 140 A. Vreau să vă fac cunoscut faptul că nu vom lua în considerare discuțiile de pe rețelele de socializare, ele fiind greu de sintetizat și analizat.

Toate propunerile dumneavoastră vor fi publicate pe site-ul primăriei, pentru a fi cunoscute de toți locuitorii municipiului. Propunerile pot fi trimise până la data de 10.01.2016.

Primar Daniel Ștefan Drăgulin

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

BRCT Călărași și-a prezentat bilanțul, la finalul anului 2015

vin dec. 18 , 2015
Rezultatele concrete obținute până acum, în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013, și bilanțul activităților derulate în anul 2015 au fost prezentate în cadrul unei sesiuni de informare cu membrii mass-media, miercuri, 16 decembrie 2015, la sediul BRCT Călărași. Sesiunea de informare este un eveniment important, având în vedere […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!