U.M. din Măgureni are o nouă destinație: bloc pentru medici

Print Friendly, PDF & Email

viitorul-camin-de-batrani-300x225

Președintele Consiliului Județean, Răducu Filipescu, a declarat că UM din Măgureni, situată în incinta fostei unități militare, din str. Prelungirea Independenței nr. 5, din Călărași, nu va reuși să aibă destinația pe care și-o dorea inițial, cea de azil de bătrâni, și se gândește să îi dea o nouă direcție.

Vom încerca, în primă fază, să construim un bloc, în special, pentru medici, dar și pentru ingineri, profesori, care vin în Călărași. Vom vedea dacă îl putem face din surse proprii și dacă ne va sprijini cu ceva sume Compania Națională de Investiții. Nu putem construi un bloc pentru medici în curtea spitalului, așa cum ne gândisem într-o primă fază, pentru că nu avem loc. Poate vom face, împreună și cu Primăria Călărași, acest bloc pentru specialiști.”, a spus președintele Filipescu.

La începutul anului 2014, a fost realizat un Studiu de fezabilitate „Dezvoltarea infrastructurii pentru asistență socială – Cămin de bătrâni”, cu scopul de a valorifica oportunitățile de finanțare din fonduri europene nerambursabile, pe Programul Operațional Regional 2014 – 2020, dar acesta a rămas doar pe hârtie, proiectul fiind destul de costisitor, ridicându-se la valoarea de 12,4 milioane de euro.

Please enter banners and links.

Next Post

Primarul Drăgulin nemulţumit de modul cum se execută lucrările la sistemul de canalizare

vin mart. 27 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱La începutul lunii martie s-a demarat implementarea proiectuluiCL8 cu finanţare europeană ce vizează reabilitarea sistemului de canalizare şi de alimentare cu apă pe străzile din municipiul Călăraşi. A început deja execuţia lucrărilor la sistemul de canalizare pe câteva străzi din municipiu dar primarul Daniel Drăgulin […]

Te mai poate interesa