Gala Liceeler Călărașene – „Să știi mai multe, să fii mai bun!”

Print Friendly, PDF & Email

afis 2PÎn  săptămâna ” Școala altfel” , 6 – 9 aprilie 2015, Asociația culturală călărașeană Kadima, în parteneriat cu Centrul Cultural Județean Călărași, Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Primăria Călărași organizează o competiție inedită, la care sunt invitaţi să participe toți liceenii călărașeni.

Pe parcursul celor patru zile( 6 – 9 aprilie), în cadrul probelor de istoria și geografia Călărașiului, de arte plastice, canto, coregrafie, desfășurate în sala ‘Barbu Știrbei’ a Centrului Cultural Județean Călărași, precum și în cele de sport, voluntariat, desfășurate în parcul Dumbrava, elevii vor avea ocazia să își prezinte liceul, să își dezvăluie talentele în muzică, dans, arte plastice, cunoștintele de cultură generală sau să surprindă cu momente inedite.

De asemenea, liceenii călărașeni sunt invitaţi să-și susțină liceul în această competiție și să fie alături de cei care îi vor reprezenta, atât pe parcursul celor trei zile când se vor desfășura probele, (6 – 8 aprilie), cât și în ziua Galei, 9 aprilie, când cei mai buni vor fi premiați.

Proiectul este susținut de TenarisSilcotub.

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

U.M. din Măgureni are o nouă destinație: bloc pentru medici

joi mart. 26 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Președintele Consiliului Județean, Răducu Filipescu, a declarat că UM din Măgureni, situată în incinta fostei unități militare, din str. Prelungirea Independenței nr. 5, din Călărași, nu va reuși să aibă destinația pe care și-o dorea inițial, cea de azil de bătrâni, și se gândește […]