Transportatorii călărășeni îi mulțumesc deputatului Daniel Florea

Print Friendly, PDF & Email

Așa cum a promis transportatorilor, deputatul PSD, DANIEL FLOREA, situaţia s-a normalizat, în ceea ce priveşte atribuirea licenţelor de transport pentru operatorii călărăşeni. Începând cu data de 1 mai 2013, Autoritatea Rutieră Română – ARR a reînnoit licenţele de transport operatorilor călărăşeni, pentru traseul Bucureşti-Călăraşi. Astfel, peste 100 de persoane nu-şi vor mai pierde locurile de muncă, iar bugetul local nu va avea de suferit.
Autoritatea Rutieră Română a eliberat licenţele de transport firmelor călărăşene pe data de 30 aprilie, pentru 16 curse. Alte 7 curse au „revenit” firmei C&I Grup Internaţional SRL Bucureşti, iar o cursă încă nu a fost atribuită.

 Reprezentanţii operatorilor au declarat că transportul de persoane nu a fost perturbat, ca urmare a sprijinului primit din partea oficialităţilor locale şi judeţene, în mod special  a deputatului PSD  Daniel Florea care s-a implicat personal pentru rezolvarea situatiei. „Nu în ultimul rând, mulţumim mass-media, care a fost alături de noi, în demersul de a atrage atenţia Autorităţii Rutiere Române-ARR că licitaţia pe care a organizat-o nu a fost corectă. Faptul că Autoritatea Rutieră Română-ARR şi-a recunoscut vina, eliberând licenţele de transport, nu face decât să ne dea forţa de a ne căuta în continuare dreptatea în instanţă pentru celelalte 8 curse de transport care au fost atribuite nelegal. Dorim să informăm publicul călător că pe traseul Bucureşti-Călăraşi se circulă în ritm normal şi vom depune toate eforturile, astfel încât călărăşenii să beneficieze de condiţii de transport optime”, au mai adăugat reprezentanţii transportatorilor călărăşeni.

Please enter banners and links.

Next Post

Din 2014, vom avea o Universitate Agronomică la Călăraşi

lun mai 13 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Începând cu anul de învăţământ 2014-2015, în municipiul Călăraşi va începe să funcţioneze la Călăraşi o  Universitate Agronomică.  Această iniţiativă aparţine preşedintelui Consiliului Judeţean, Răducu Flipescu ce intenţionează să pună în aplicare un proiect, mai vechi, de a realiza, la Călăraşi, un centru universitar  în […]