Răzvan Meseşeanu noul inspector-şef al ITM Călărași

Meseseanu fotoAgenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a organizat, la finele lunii aprilie a.c., concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de inspector-şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă din Călăraşi. Singurul candidat pentru această funcţie a fost Răzvan Meseşeanu, cel care a şi câştigat concursul.

În zilele următoare,  se aşteaptă să fie emis şi  Ordinul  semnat de Ministrul Muncii, document  prin care  se va oficia numirea sa în fruntea Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Ceea ce îl recomandă pe  Răzvan Meseşeanu, în această funcţie, este şi experienţa sa în administraţia publică. Acesta a mai condus Inspectoratul Teritorial de Muncă din Călăraşi, în perioada 2001-2005, a fost consilier judeţean, între anii 2000 şi 2003, viceprimar, în perioada iunie 2008-ianuarie 2009, şi consilier local în mandatul 2008-2012.

Este de profesie inginer petrolist, domeniu în care a şi lucrat la începutul carierei. Între timp, a devenit unul din specialiştii călărăşeni în probleme de  sănătate  şi securitate  în muncă, domeniu în care activează de peste 10 ani,  acesta deținând, până de curând, firma ,,EuroConsult 07 SRL”.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Transportatorii călărășeni îi mulțumesc deputatului Daniel Florea

lun mai 13 , 2013
Așa cum a promis transportatorilor, deputatul PSD, DANIEL FLOREA, situaţia s-a normalizat, în ceea ce priveşte atribuirea licenţelor de transport pentru operatorii călărăşeni. Începând cu data de 1 mai 2013, Autoritatea Rutieră Română – ARR a reînnoit licenţele de transport operatorilor călărăşeni, pentru traseul Bucureşti-Călăraşi. Astfel, peste 100 de persoane […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!