Titlul Şcoala MaST-TOP l-a câştigat, în acest an, echipa şcolii nr.1 Jegălia

Şcoala Gimnazială Nr. 1 Jegălia a participat la competiţia ŞCOALA MaST-TOP, Ateliere de Inovare si creativitate, editia a III-a, Călăraşi, 3 aprilie.

Proiectul “ENERGIA EOLIANĂ-ENERGIA VIITORULUI” a obţinut atât titlul ŞCOALA MaST-TOP, cât şi premiul de popularitate al participanţilor.

Componenţa grupului de lucru, la nivelul Şcolii Gimnaziale Nr.1 Jegălia, a fost formată din 7 cadre didactice şi 18 elevi.

Ideea proiectului a plecat de la faptul că o gospodarie iluminată prin utilizarea energiei neconvenţionale, obţinută prin exploatarea vântului, aduce beneficii economice, iar zona de amplasament este favorabilă, pentru că ne aflăm în Bărăgan, unde vântul îşi face simţită prezenţa mai tot timpul.”, ne-a declarat directorul şcolii, prof. Victor Tudor.

Please enter banners and links.

Next Post

În judeţul Călăraşi, peste 2300 de hectare de teren agricol au fost inundate

lun apr. 15 , 2013
În cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Călărași, ce a  avut loc luni, 15 aprilie a.c,. s-a făcut  o  analiză succintă a  zonelor afectate de creșterea pânzei freatice din incintele indiguite, de pe teritoriul județului nostru, a  situației hidrologice a fluviului Dănărea și a trecerilor de vad de pe […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!