Sustenabilitate în mediul rural prin investiția în resurse umane

Print Friendly, PDF & Email

Calarasi 1Agentia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) din Călărași, beneficiară a proiectului ”Sustenabilitate în mediul rural prin investiția în resurse umane!”- POSDRU/135/5.2/S/129247, aduce la cunoștința angajatorilor și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă faptul că a fost lansată platforma proiectului www.sustenabilitaterurala.ro .

Proiectul cofinanţat din FSE prin POSDRU 2007 – 2013, se derulează pe o perioadă de 18 luni, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare, lnovație, Cultură și Antreprenoriat  Modelu, județul  Călărași, Centrul Regional de Formare Frofesională a Adulților  Călărași, Asociația de Dezvoltare „EQ” București, Camera de Comerț lndustrie și Agricultură (CCIA) Mehedinți, Agenția Județeană pebntru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Giurgiu, S.C SERVEL S.R.L Slobozia și SC NOVA FORCE TECHNIC SRL Giurgiu.

Calarasi 3Accesând platforma www.sustenabilitaterurala.ro, solicitanții pot afla informații despre serviciile oferite în cadrul proiectului, beneficiile pe care le au participanții la activitățile propuse în proiect, programele de formare profesională organizate în cele trei regiuni de implementare.

După crearea contului de înregistrare pe platforma proiectului, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot beneficia gratuit de servicii online de mediere, informare și consiliere profesională, pot aplica pe locurile de muncă disponibile în cele trei regiuni de implementare a proiectului, se pot înscrie pentru a participa la evenimentele organizate în cadrul proiectului.

De asemenea, angajatorii se pot înregistra pe platformă pentru a participa la diverse activități  organizate în proiect (job-club, bursa locurilor de muncă) sau pentru a beneficia de servicii de mediere online.

Obiectivul proiectului în reprezintă îmbunătățirea șanselor de ocupare pentru 1000 de șomeri, persoane inactive, aflate în căutarea unui loc de muncă, din mediul rural al regiunilor București -Ilfov, Sud Muntenia  și Sud Vest, prin participarea acestora la programe integrate de consiliere, informare, mediere.

Persoană de contact:

Mariana VASILE

Coordonator  de Parteneriat

AJOFM Călărași

Telefon/Fax: 0242.316542, 0242.331693

E-mail: ajofm@cl.anofm.ro, lider1mariana@gmail.com

Please enter banners and links.

Next Post

Victor Ponta, câştigător în judeţul Călăraşi, cu un scor de 49,76%, în primul tur al alegerilor prezidenţiale

lun nov. 3 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Duminică, 2 noiembrie, călărăşenii şi-au votat viitorul preşedinte al ţării. 52,42% din totalul cetăţenilor din judeţul Călăraşi, cu drept la vot, s-au prezentat la urne, în primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. În judeţul Călăraşi, până mai ieri, cunoscut, ca un redutabil fief al […]