Filipescu: “Nutresc speranţa că va fi un turul doi între Ponta şi Iohannis!”

Print Friendly, PDF & Email

Filipescu votPreşedintele PNL Călăraşi, Răducu Filipescu a mers astăzi la vot, alături de soţia sa, iar după acest moment a făcut o scurtă declaraţie:

„Am venit astăzi să votez, în primul rând pentru normalitate, avem nevoie de o ţară normală, avem nevoie de un preşedinte normal, un preşedinte care să ţină la poporul lui, un preşedinte care să nu mintă când respiră, un preşedinte care să aibă un program, şi nu mă tem să spun că l-am votat pe Klaus Iohannis, care are un program.

Nutresc speranţa că va fi un turul doi între Ponta şi Iohannis, iar dacă românii vor ieşi la vot şi există speranţa că vor ieşi foarte mulţi români la vot, câştigătorul va fi Klaus Iohannis. Astfel vom avea un preşedinte normal într-o ţară normală, aşa cum ne dorim toţi s-o avem şi să trăim cu copiii noştri în linişte şi bunăstare. ”

 

Please enter banners and links.

Next Post

Sustenabilitate în mediul rural prin investiția în resurse umane

lun nov. 3 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Agentia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) din Călărași, beneficiară a proiectului ”Sustenabilitate în mediul rural prin investiția în resurse umane!”- POSDRU/135/5.2/S/129247, aduce la cunoștința angajatorilor și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă faptul că a fost lansată platforma proiectului www.sustenabilitaterurala.ro […]