Surpriză la Borcea: Zăgărin bătut de cel mai tânar primar din judeţ

Print Friendly, PDF & Email

Alegerile locale au venit cu rezultate surprinzătoare in ceea ce-i priveşte pe unii primari din judeţ care şi-au pierdut mandatele. Printre aceştia se află şi primarul comunei Borcea, Marcel Zăgărin, care nu s-a aşteptat să fie surclasat de un tânăr revenit în comuna sa natală, în toamna anului trecut, Aniel Nedelcu.

Pentru Actualitatea de Călăraşi, Aniel Nedelcu ne-a declarat că vine cu gânduri constructive în fruntea primăriei, hotărât să facă echipă cu oamenii pregătiţi din administrţia locală.

“Doar la alegerile de după revoluţie am văzut în comuna Borcea atâta lume la vot. Eu am primit 2800 de voturi, iar Marcel Zagărin 1100. Peste 70% din persoanele cu drept de vot s-au prezentat la urne. Au venit foarte mulţi tineri, dar m-au impresionat şi oamenii care au venit în cadru, ca să voteze! Mi-au dat un vot care mă onorează, dar mă şi obligă să îmi respect promisiunile”.

Preşedintele PNL Călăraşi, Răducu Filipescu a comentat, la rândul său, această schimbare de la Borcea: ”A fost un vot anti Zăgărin, aşa cum la Călăraşi a fost unul anti Dragu. Zăgărin a crezut că este aşa de iubit de oameni cum, dealtfel, a crezut şi Milescu la Olteniţa, încât au pierdut pe mâna lor. Partidul Conservator a avut trei primari si au ramas fără ei. Probabil că vom fi acuzaţi că l-am bătut pe Zăgărin. Dar Aniel Nedelcu, indiferent ce partid ar fi reprezentat, îl întrecea pe Zăgărin. Am văzut cum îi ardea privirea de a deveni primar în satul în care s-a născut, încat am zis că nu îl poate opri nimeni. A muncit fără să doarmă multe nopţi si l-a bătut pe primar. Când am luat decizia de a-l lăsa să candideze, am făcut un sondaj de opinie profesionist şi Aniel era la 2 procente în spatele lui Zăgărin. Nu m-am gandit că îl va depăşi atât de mult, dar a muncit din greu!”

Aniel Nedelcu spune că a fost o campanie inegală, pe care a gestionat-o însă la maxim, în favoarea lui: “Fostul primar a avut toată puterea de partea lui, dar cred că am câştigat pentru că am fost exact opusul lui Zăgărin: “el arogant, eu debordant în discuţiile cu oamenii; el în birou, eu în mijlocul oamenilor, el vorbea la televizor, eu în teren! Vreau ca peste 4 ani, oamenii să fie mândri şi mulţumiţi că m-au ales!”

Please enter banners and links.

Next Post

USL a câştigat cele mai multe mandate de primar, în judeţul Călăraşi

Dum iun. 17 , 2012
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Uniunea Social Liberală a câştigat cele mai multe mandate de primar la nivelul judeţului Călăraşi la alegerile locale de duminică. Potrivit datelor finale centralizate marţi la Biroul Electoral Judeţean Călăraşi, USL a obţinut un număr de 26 de mandate de primar din totalul de 55 […]