Super dotarea poliţiei călărăşene: au rămas cu maşina în drum

Print Friendly, PDF & Email

016Astăzi după-amiază, preț de câteva ore, mașina poliției i-a pândit la cotitură, într-o zonă unde stă frecvent-Bd Nicolae Titulescu, colț cu Locomotivei (zece nivele), pe conducătorii auto care nu purtau centura de siguranță, sancţionându-i.

Cele 3 ceasuri rele nu au fost doar pentru șoferi, ci și pentru polițiști. Chiar dacă parcul auto al I.P.J. Călăraşi este reînnoit, nu de mult timp, atunci când polițiștii au vrut să plece cu Dacia Logan din dotare…au rămas cu maşina în drum.

Așa că, a fost nevoie să fie chemat servicul de tractări auto, pentru a fi ridicată şi dusă la reparat, desigur.

Mai în glumă,mai în serios, este posibil ca „urările de bine” primite din partea conducătorilor auto să se fi răsfrânt asupra autoturismului din dotarea IPJ Călăraşi, care a cedat „fără avertisment” în faţa poliţiştilor.

Bine că nu a trebuit să fugă după vreun infractor, pentru că atunci maşina poliţiei ar fi cedat nervos înainte de a începe urmărirea.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Nicolae Dragu, Picu Şişman şi Nicolae Cuţăr excluşi din UNPR

vin iun. 6 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Biroul Politic Permanent Judeţean al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) Călăraşi a decis în urma dezbaterilor din şedinţa desfăşurată miercuri, 4 iunie, excluderea din partid a domnilor Nicolae Dragu, consilier judeţean, Picu Şişman şi Nicolae Cuţăr, ambii consilieri municipali. Motivele care au stat la […]