Ambulatoriul Spitalului Orăşenesc Lehliu-Gară sprijinit cu 462.000 lei

Print Friendly, PDF & Email

Ambulatoriu Lehliu Gara.jpg2Prin încheierea în luna februarie 2013, a contractului de finanţare prin REGIO, Ambulatoriul Spitalului Orăşenesc Lehliu-Gară a intrat într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare, unitatea medicală urmând, de asemenea, să fie dotată cu aparatura medicală de specialitate.

În cursul lunii aprilie a.c., odată cu începerea lucrărilor de investiţii, valoarea lucrărilor efectuate a depăşit posibilitatea de susţinere financiară a proiectului, din partea primăriei Lehliu Gară, existând pericolul apariţiei unui blocaj în derularea acestuia, din cauza lipsei fluxului financiar.

Pentru evitarea acestui blocaj, ce ar putea întârzia atât graficul de execuţie al lucrărilor, cât mai ales bună implementare a proiectului, primăria oraşului Lehliu-Gară a solicitat sprijin financiar din partea Consiliului Judeţean Călăraşi.

Urmare acestei solicitări, în cadrul şedinţei extraordinare din 4 iunie, consilierii judeţeni au aprobat alocarea sumei de 462.000 de lei, din fondul de rezervă bugetară a judeţului, către oraşul Lehliu Gară, sumă ce urmează a fi utilizată în scopul deblocării proiectului de modernizare a ambulatoriului.

Please enter banners and links.

Next Post

Super dotarea poliţiei călărăşene: au rămas cu maşina în drum

vin iun. 6 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Astăzi după-amiază, preț de câteva ore, mașina poliției i-a pândit la cotitură, într-o zonă unde stă frecvent-Bd Nicolae Titulescu, colț cu Locomotivei (zece nivele), pe conducătorii auto care nu purtau centura de siguranță, sancţionându-i. Cele 3 ceasuri rele nu au fost doar pentru șoferi, ci […]