Sunteți invitați la Târgul de mărțișoare

martisor 2015Muzeul Dunării de Jos Călărași vă invită să sărbătoriți Dragobetele, marți, 24 februarie 2015, ora 11, la Secţia de Etnografie şi Artă populară (bloc Arcadia).

Dragobetele, sărbătoare ce marchează începutul primăverii și renașterea naturii are rădăcini foarte vechi, fiind sărbătorit chiar de pe timpul dacilor. Dragobetele, numit și Năvălnicul sau Logodnicul Păsărilor, fecior chipeș și puternic, aduce iubirea în casă și în suflet.
Dorim să marcăm această sărbătoare romanească prin deschiderea Târgului de mărțișoare

La târg vor fi expuse spre vânzare obiecte lucrate manual (mărțișoare, bijuterii, tablouri, fulare crosetate) lucrate de doamnele: Zâna Costiner, Mirela Necula, Jannette Boancă, Daniela Ghiuță, Daniela Fulga.

Târgul va fi deschis în perioada 24 februarie – 9 martie 2015 la Secția de Etnografie și Artă Populară între orele 9-16 zilnic iar biletul de intrare este un 1 leu.

Please enter banners and links.

Next Post

Arestat după 2 ani de la uciderea unei femei, pe trecerea de pietoni

lun feb. 23 , 2015
Poliţiştii din Călăraşi au prins pe un bărbat condamnat pentru ucidere din culpă, care era urmărit naţional întrucât se sustrăgea executării pedepsei. La data de 20 februarie 2015, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Poliţiei Municipiului Călăraşi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!