Arestat după 2 ani de la uciderea unei femei, pe trecerea de pietoni

Print Friendly, PDF & Email

accident trecere pietoniPoliţiştii din Călăraşi au prins pe un bărbat condamnat pentru ucidere din culpă, care era urmărit naţional întrucât se sustrăgea executării pedepsei.

La data de 20 februarie 2015, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Poliţiei Municipiului Călăraşi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis la data de 30 aprilie 2014, de Judecătoria Călăraşi, pe numele lui C. Laurenţiu, de 32 ani, din municipiul Mangalia, judeţul Constanţa.

Bărbatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, după ce, în cursul lunii mai 2013, fiind sub influenţa alcoolului, a accidentat mortal o femeie, pe o trecere de pietoni din municipiul Călăraşi.

Acesta a fost depus în Penitenciarul Slobozia, pentru executarea pedepsei.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Două mari incendii provocate din cauza jocului copiilor cu focul

lun feb. 23 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Două echipaje de stingere din cadrul Gărzii de intervenție Borcea au intervenit pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ o oră și 30 de minute. În data de 21.02.2015, ora 16.19, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Borcea au fost solicitați să acţioneze pentru stingerea […]