Student la Oxford: “Trebuie să fii încrezător în forțele tale, pentru că nu este imposibil să ajungi la o universitate de elită!”

alexÎnceputul toamnei, vine cu emoții atât pentru elevi, cât și pentru cei care intră în primul an de studenție. Cu atât mai mult cu cât aceștia urmează să pășească, pentru prima dată, pe porțile unei universități de prestigiu, în întreaga lume. Astăzi, facem cunoștință cu un absolvent, care a fost acceptat de Oxford, pe specializarea informatică.

De mic a fost pasionat de matematică, fizică și informatică, participând la multe competiții naționale și internaționale, unde a obținut numeroase premii. De două ori a făcut parte din echipa care a reprezentat România la concursul de informatică, din SUA, la “American Computer Science League” (în clasa a IX-a și a XI-a), dar a participat și la două competiții internationale de matematică,  în Germania și Bulgaria, “International Tournament of Young Mathematicians”.

Și pentru că exemplele pozitive nu contează de unde vin, atâta vreme cât ai ce învăța din experiența lor, vă invit să faceți cunoștință cu Alexandru Strîmbu, șeful de promoție, din acest an, al Liceului Andrei Șaguna, din Brașov, actual student la Oxford.

Please enter banners and links.

Next Post

Pieţele şi oboarele din judeţul Călăraşi, în vizorul poliţiştilor

lun sept. 26 , 2016
 În urma unei acțiuni organizate în  weekend-ul trecut, în pieţele, târgurile și oboarele, din  judeţul Călăraşi, polițiștii călărăşeni au ridicat 160 de kilograme de carne și produse din carne, peste 300 de kilograme de legume și fructe, 2600 de țigarete, 28 de litri de alcool și peste 400 de kilograme de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!