Start la promisiuni!

Print Friendly, PDF & Email

AMGDe ast─âzi, e liber la promisiuni, acuze, ├«njur─âturi, ar─âtat cu degetul spre contracandida┼úi, discu┼úii sterile. Vor fi c─âutate toate c─âm─â┼čile de noapte ale candida┼úilor, ar─âtate ├«n lume, sp─âlate, aceasta fiind strategia abordat─â ┼či cunoscut─â, de noi to┼úi, ├«n campanie electoral─â.

Nu ┼čtiu c├ónd va veni ┼či ├«n Rom├ónia ziua ca din dezbaterile politice s─â afl─âm ┼či informa┼úii constructive, adev─ârate ┼či aplicate zilelor ├«n care ne afl─âm. De 10 ani facem-pe h├órtie-drumuri expres, dar nu avem nici drumurile sau autostr─âzile pe care le-au f─âcut, din gur─â,┬á to┼úi politicienii care au avut puterea ├«n m├ón─â, p├ón─â acum.

Important este să înţelegem, dincolo de vorbe, că data de 2 noiembrie o putem transforma în favoarea noastră, dacă avem cu cine!

Please enter banners and links.

Next Post

Centrul de ├Ängrijire ┼či Asisten┼ú─â Social─â Cioc─âne┼čti ┼či-a s─ârb─âtorit b─âtr├ónii

vin oct. 3 , 2014
Print ­čľĘ PDF ­čôä eBook ­čô▒Miercuri, 1 octombrie, b─âtr├ónii de la Centrul de ├Ängrijire ┼či Asisten┼ú─â Social─â Cioc─âne┼čti au fost s─ârb─âtori┼úi cu ocazia Zilei Persoanelor V├órstnice. Totodat─â, a fost s─ârb─âtorit ┼či hramul paraclisului ┼či ├«ntregului a┼čez─âm├ónt care poart─â denumirea Acoper─âm├óntul Maicii Domnului, care se s─ârb─âtore┼čte tot pe 1 octombrie. A […]