Stagii de practică pentru studenți la cabinetul parlamentar al deputatei Raluca Surdu

Print Friendly, PDF & Email

Raluca Surdu rsÎncepând cu această lună, deputata liberală Raluca Surdu se adresează studenților din colegiul pe care îl reprezintă și cărora le oferă posibilitatea efectuării unui stagiu de practică la cabinetul său parlamentar de la Camera Deputaților.
”Este un proiect căruia i-a venit timpul, dar la care ne-am gândit încă din prima parte a anului trecut. Mi-am propus o colaborare cu studenții care doresc să efectueze un stagiu de practică în cabinetul unui parlamentar. Dat fiind specificul activității de la Camera Deputaților, domeniile din care cred că ar fi interesați studenții să aplice pentru un loc de practică sunt drept, științe politice, comunicare și jurnalism. Este important pentru noi să vedem și rezultate academice, de aceea ne adresăm celor din anii II și III universitar, I și II master. Procedura de înscriere presupune transmiterea de către aplicanți a unui dosar de candidatură care să cuprindă o scrisoare de intenție, Cv-ul și un document din care să reiasă acele rezultate academice, faptul că sunt integraliști, după care ne vom întâlni pentru un interviu. Nu există un termen propriu-zis de înscriere, dar pentru o bună organizare, vom lua în considerare data de 15 a fiecărei luni. În funcție de agenda comună pe care o vom stabili, fiecare student va începe activitatea propriu-zisă la data și pe perioada agreate împreună. Aștept de la cei pe care îi voi avea alături pe parcursul acestui an, în primul rând să dea dovadă de seriozitate, apoi să aibă dorință de implicare în activități de documentare și analiză, de participare la evenimente și conferințe despre care să realizeze consemnări, de generare a unor idei de acțiune, de sprijinire a organizării proiectelor pe care le voi avea în perioada următoare. Va fi de muncă. Stagiul se va încheia cu un raport de activitate în baza căruia studenții vor primi adeverințe de practică și recomandări. Sunt sigură ca va fi o experiență valoroasă de învățare, o ocazie prin care mulți își vor clarifica unele aspecte importante pentru parcursul profesional pe care și l-au propus ulterior absolvirii studiilor.”
Este important de menționat că stagiile de practică sunt adresate exclusiv studenților originari din localitățile Oltenița, Căscioarele, Chirnogi, Chiselet, Crivăț, Mitreni, Radovanu, Spanțov și Ulmeni. Detalii despre procedura de înscriere pot fi găsite pe: https://www.facebook.com/events/648515368520210/.

Please enter banners and links.

Next Post

38 de permise de conducere reținute de polițistii călărășeni, în 4 zile

mar ian. 14 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În perioada 09 – 10 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au desfăşurat, pe raza judeţului, acţiuni pentru combaterea neacordării de prioritate vehiculelor şi pietonilor. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 155 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 3 pentru neacordare […]