Solicitanţii de locuinţă socială trebuie să se prezinte la Compartimentul de fond locativ

bloc locuintePrimăria Călăraşi anunţă ca până la  data de 23 martie 2015 să vă prezentaţi  la Compartimentul de fond locativ, în vederea completării dosarelor cu documente justificative conform  art. 21 din  Norme metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor  Legii locuinței 114/1996,  pentru a se putea începe verificarea, analizarea și întocmirea  listei de priorităţi.

În cazul în care nu completaţi (reînnoiți) dosarele cu documentele solicitate la analiză se va lua în considerare  doar vechimea cererii.

Documentele depuse după această dată vor fi luate în considerare la întocmirea altor liste, cererea (dosarul) rămânând în evidența Compartimentului până la soluționare, informeaza preşedintele Comisiei de Analiză a cererilor de locuinţe, Marius Dulce.

Relații suplimentare puteți obține la Compartimentul de fond locativ din cadrul Primăriei municipiului Călăraşi si pe site-ul http://www.primariacalarasi.ro/index.php/sectiuni/primaria/directia-juridica-si-adm-locala/locuinte-fond-locativ.html    

 

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Anunţ Primăria Călăraşi: În atenţia solicitanţilor pentru atribuirea de terenuri pentru tineri

vin ian. 23 , 2015
COMISIA DE EVALUARE   A SOLICITANȚILOR PENTRU ATRIBUIREA DE TERENURI PENTRU TINERI  ÎN VEDEREA CONSTRUIRII DE LOCUINȚE PROPRIETATE PERSONALĂ CONF. LEGII NR 15/2003  ÎN ATENȚIA SOLICITANȚILOR DE TEREN PENTRU TINERI  ÎN VEDEREA CONSTRUIRII DE LOCUINȚE PROPRIETATE PERSONALĂ CONFORM PREVEDERILOR  LEGII NR.15/2003   Vă  invităm să vă prezentați până la data  de  02.03.2015  […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!