Deputata Raluca Surdu va coordona organizația PNL Giurgiu

Print Friendly, PDF & Email

raluca surduAstăzi, vineri, 23 ianuarie, Biroul Politic Național al „vechiului” PNL, reunit la Iași, a desemnat-o cu unanimitate de voturi pe deputata Raluca Surdu pentru a se ocupa de reconstrucția organizației PNL din județul Giurgiu. În acest context, deputata a dorit sa vină în întâmpinarea curiozității legitime a opiniei publice, referitoare la o posibilă plecare din județul în care a fost aleasă deputat în Colegiul 5.

Într-un interviu realizat pe această temă, deputata Raluca Surdu a explicat că nu se pune problema să plece din județ, ci desemnarea de a răspunde de organizația din Giurgiu este doar o responsabilitate în plus.

Nu s-a pus problema să renunț la Colegiul din Călărași.  Din contră, sunt mai determinată ca oricând să îmi continui angajamentul luat în fața cetățenilor pentru încă un mandat de parlamentar, astfel încât să putem duce împreună la capăt proiectele pe care le-am început.

La Giurgiu am fost desemnată de către conducerea centrală a partidului să dau o mână de ajutor colegilor din filială, după un an 2014 foarte dificil pentru ei.

Nu am de gând să plec din colegiul pe care, cu mândrie, îl reprezint în Parlamentul României și unde am depus multă muncă, am legat prietenii cu o mulțime de oameni și unde am pus mult suflet. Pentru o fiică adoptivă a județului Călărași mă simt ca fiind una a locului. Modul în care m-au primit oamenii din zona Olteniței m-a făcut să îmi doresc să îmi concentrez toată puterea de muncă, toate eforturile, pentru a duce la capăt proiecte care să ajute la dezvoltarea localităților.”

 Referitor la moţiunea pregătită de PNL pentru a îndepărta guvernul Ponta, Raluca Surdu a declarat:

Votul românilor din 16 noiembrie a fost un semnal clar pentru actuala majoritate și Guvernul Ponta că au pierdut încrederea cetățenilor și că legitimitatea lor rezidă în voturile pe care în 2012 le-au obținut împreună cu PNL. În acest moment, PNL se pregătește temeinic pentru guvernare, deoarece, Guvernul Ponta a devenit unul toxic pentru România și cetățenii săi, un Guvern care și-a arătat deja limitele în mai multe privințe, bugetul fiind una dintre ele și care la ora actuală se ține strâns cu dinții de scaunul puterii.

PNL trebuie să își asume schimbarea guvernării Ponta-PSD. Scopul PNL este o guvernare stabilă, cu strategii de construcție, nu de supraviețuire cum a propus PSD și majoritatea din jurul său.

Se poartă discuţii de către colegii mei cu parlamentarii tocmai pentru a putea realiza o majoritate necesară trecerii unei moțiuni de cenzură și necesară pentru a trece prin Parlament programul de guvernare propus de PNL. Sperăm ca un număr tot mai mare de colegi să conștientizeze pericolul pe care guvernarea Ponta îl reprezintă pentru România.

Se lucrează la programul de guverare, se caută acele proiecte de anvergură care să corespundă nevoilor de dezvoltare ale României. Până pe 28 februarie vom avea să le prezentăm românilor un adevărat program de guvernare, unul care să ofere țării noastre stabilitatea de care are nevoie.”

Deputata Raluca Surdu a făcut referire şi la modul cum influenţează cariera politică, viaţa de familie:

Este o adevărată provocare să te împarți în așa fel încât să reușești să faci față pe ambele planuri. Însă, consider că dacă vrei ceva cu adevărat să îți reușească, atunci sigur vei găsi soluțiile cele mai bune.

Familia este pe primul loc pentru mine și cred că așa trebuie să fie pentru fiecare dintre noi. Totuși, în același timp sunt sute și mii de femei care reușesc zi de zi să fie și soție, și mamă, și în același timp să aibă o carieră. Acestea au reprezentat un model pentru mine și mi-au dat încredere că pot reuși să fac față ambelor îndatoriri.

La început, ca orice om, mi-am pus unele semne de întrebare cu privire la modul în care voi reuși să mă împart, însă, acest lucru nu m-a descurajat, iar cu timpul am învățat cum să îmi planific agenda zilnică în așa fel încât să mă pot împărți între familie și partea profesională. Timpul mi-a demonstrat că am reușit, iar mărturie este chiar activitatea mea din PNL Călărași și reușitele pe care le-am obținut aici, începând chiar cu mandatul de parlamentar pe care mi l-au încredințat locuitorii din zona Olteniței.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Solicitanţii de locuinţă socială trebuie să se prezinte la Compartimentul de fond locativ

vin ian. 23 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Primăria Călăraşi anunţă ca până la  data de 23 martie 2015 să vă prezentaţi  la Compartimentul de fond locativ, în vederea completării dosarelor cu documente justificative conform  art. 21 din  Norme metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor  Legii locuinței 114/1996,  pentru a se putea […]