Şoferi prinşi beţi la volan, pe şoselele din judeţul Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

sofer-beatPoliţişti din cadrul Serviciului Rutier Călăraşi au depistat în trafic, pe DN 3, pe raza comunei Lupşanu, la data de 13 aprilie 2015, un autobuz care efectua transport public de persoane pe ruta Călăraşi – Bucureşti.

A fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 30 ani, din municipiul Urziceni, judeţul Ialomiţa, care a prezentat, la testarea cu aparatul etilotest,   o concentraţie alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru siguranţa călătorilor, poliţiştii au solicitat firmei de transport să pună la dispoziţie un alt conducător auto, care să efectueze cursa.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului de către persoane care efectuează transport public de persoane.

La data de 11 aprilie 2015, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Călăraşi au depistat în trafic, pe DJ 307A, în comuna Independenţa, pe R. George, de 21 ani, din satul Potcoava, în timp ce conducea un autoturism, deşi avea o concentraţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe DJ 307A, în comuna Independenţa, a fost depistat în aceeaşi zi şi V. Andrei, de 30 ani, din municipiul Călăraşi, în timp ce conducea un autoturism B, având o concentraţie alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 11 aprilie 2015, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa, sesizaţi despre producerea unei tamponări, au constatat că bărbatul care conducea un tractor nu posedă permis şi avea o concentraţie alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. V.Vasile, de 47 ani, din comuna Căscioarele, a condus un tractor neînmatriculat, pe strada Primăverii, din localitate, şi a intrat într-un autoturism parcat.

Poliţiştii au constatat că V. Vasile nu posedă permis de conducere şi prezenta o concentraţie alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat

 

În ziua de 11 aprilie 2015, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unei tamponări pe raza comunei Jegalia.În timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Jegălia, N. Rică, de 44 ani, din localitate, a acroşat o altă maşină parcată în dreptul unui imobil. Poliţiştii au constatat că şoferul avea o concentraţie alcoolică de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În toate aceste situaţii, ca şi în altele similare, constatate în timpul acţiunilor desfăşurate de poliţişti în trafic, au fost demarate cercetări pentru săvârşirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

 

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

279 de persoane au primit asistenţă medicală din partea Serviciului de Ambulanţă Călăraşi

mar apr. 14 , 2015
În perioada premergătoare sărbătorilor Pascale, Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Călăraşi a avut în vedere istoricul solicitărilor din aceeaşi perioadă a anilor precedenţi şi a asigurat, în regim de permanenţă, un număr de 16 echipaje medicale de urgenţă ce au intervenit la nivelul judeţului. În perioada 11 – 13.04.2015, s-a […]