Show incendiar de Zilele Comunei Borcea

Week-end fierbinte în comuna Borcea, atât la propriu, cât și la figuVoltajrat. Peste 5.000 de locuitori au avut un singur numitor comun, pe 15 și 16 august: Zilele Comunei Borcea, manifestare ajunsă la a VIII-a ediție.

I-au legat spiritul local, voia bună, distracția la cote maxime, momente pregătite de primarul comunei, Aniel Nedelcu, și Consiliul Local, cu dăruire și mare atenție, ca spectacolul oferit să aibă unicitatea sa, în rândul evenimentelor de gen organizate de-a lungul anilor. Și, au reușit!

Cei prezenți în număr foarte mare au cântat și au dansat alături de Dan Ciotoi și Generic, Ionuț și Doinița Dolănescu, Oana Sârbu.  Ion Artur, Emilia Ghinescu și, în premieră în această comună, a fost prezentă trupa Voltaj. Duminică, prezentatorul spectacolului a fost nimeni altul decât Liviu Vîrciu, care a creat atmosferă prin intervențiile sale pline de umor și o prezență care nu și-a dezmințit farmecul, fiind asaltat de fanele mai mici sau mai mari.

Micii artisti localiNu au lipsit de pe scenă artiștii și sportivii locali, care au fost susținuți cu sincere aplauze de concetățenii lor.Clubul de karate Satori

În fiecare seară, seria recitalurilor susținute de invitați a fost încheiată cu un incendiar foc de artificii.

Organizatorul acestei sărbători care a ajuns la sufletele borcenilor, primarul Aniel Nedelcu, ne-a declarat la cea de-a treia ediție realizată sub conducerea sa:

“Este o mare onoare să pot organiza Zilele Comunei Borcea. Mereu celebrăm acest eveniment în preajma zilei de Sfânta Maria, o mare sărbătoare a ordodoxiei române. Le mulțumesc tuturor celor care au venit alături de mine: copii, tineri, vârstnici, cărora am încercat să le oferim două zile de sărbătoare, așa cum se organizează la nivel urban, în marile orașe, aducând artiști consacrați pe scena noastră: Voltaj, Emilia Ghinescu, Ionuț și Doina Dolănescu, Oana Sârbu, Liviu Vîrciu, Dan Ciotoi și Generic.”

Zilele Comunei Borcea susținută din sponsorizări

În cei trei ani de mandat, primarul Aniel Nedelcu a organizat acest eveniment numai cu ajutorul sponsorilor, fără a afecta, în acest mod, bugetul local.

„Avem sponsori puternici în localitate, prin cele două IAS-uri, societatea Maria Trading- cu sediul social în Borcea, ne-au fost aproape, deasemenea, Brise Constanța, Institutul Pasteur din București și, astfel, a dat bunul Dumnezeu să organizăm un eveniment frumos.”

Există un barometru ce măsoară percepţiile asupra muncii depuse de fiecare dintre noi

„Le mulțumesc tuturor locuitorilor, iar ceea ce le-am promis am și făcut. Am dus la bun sfârșit câteva proiecte importante, altele sunt în curs de execuție și sunt proiecte pe care urmează să le demarăm.

Îmi doresc să fiu sănătos, ca și spre finalul primului mandat de primar să construiesc lucruri importante pentru comunitate, să pot câștiga o nouă bătălie electorală, așa cum am câștigat-o și în 2012: cu fruntea sus și rezultatul să fie după munca și măsura fiecăruia. Există un barometru ce măsoară percepţiile asupra muncii depuse de fiecare dintre noi!

Locuitorii in numar foarte mare5000 de locuitori au fost prezenți la Zilele Comunei Borcea

În fiecare seară ne-am bucurat de o prezență cât mai mare a locuitorilor, aproximativ 5000 de persoane, am avut pregătite sarmale, făcute de preoții din comună, mici, bere, dans și voie bună, cât să țină pentru un an de zile.

La final, le mulțumesc, încă o dată, tuturor: copiilor, tinerilor, vârstnicilor și le spun să aibă încredere în mine! Sper că le-am oferit două seri de neuitat, cu artiști consacrați ai scenei românești. Au fost momente de relaxare, bucurie, de socializare, care i-au făcut să mai uite de grijile de zi cu zi și, sper, că s-au simțit minunat!”, a spus primarul Aniel Nedelcu.

În ziarul de vineri, 21 august, veți putea citi interviurile acordate de Voltaj, Oana Sârbu, Liviu Vârciu, Dan Ciotoi și Ionuț Dolănescu ziarului Actualitatea de Călărași.

Primarul Aniel Nedelcu si trupa Voltaj Oana Sârbu semneaza in cartea de onoare Ionut si Doina Dolanescu

Dan Ciotoi alaturi de locuitorii din comunaLiviu Virciu alaturi de primarul Aniel NedelcuEmilia Ghinescu

Please enter banners and links.

Next Post

IPJ Călăraşi continuă campania „Merită să rişti?!”

mar aug. 18 , 2015
În perioada 14 – 16 august 2015, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi au desfăşurat în trafic acţiuni de reducere a riscului rutier, de identificare şi sancţionare a persoanelor care conduc autovehicule, deşi nu posedă permise sau care se află sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au efectuat […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!