IPJ Călăraşi continuă campania „Merită să rişti?!”

Print Friendly, PDF & Email

politieÎn perioada 14 – 16 august 2015, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi au desfăşurat în trafic acţiuni de reducere a riscului rutier, de identificare şi sancţionare a persoanelor care conduc autovehicule, deşi nu posedă permise sau care se află sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au efectuat 275 de testări cu aparatul alcooltest, au constatat 8 infracţiuni, dintre care 3 au constat în conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Au fost aplicate 105 sancţiuni contravenţionale şi au fost reţinute 8 permise de conducere, dintre care 4 pentru conducere sub influenţa alcoolului.

IPJ Călăraşi continuă campania „Merită să rişti?!”, pentru conştientizarea populaţiei cu privire la consecinţele conducerii vehiculelor sub influenţa alcoolului şi fără permis.

Închisoare de la unu la 5 ani pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Grădiştea au depistat, în noaptea de 17/18 august 2015, pe N. George, de 22 ani, din comuna Vlad Ţepeş, care conducea un autoturism pe raza comunei Independenţa, fără a  poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Codul penal prevede pedeapsa cu închisoarea de la unu la 5 ani pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Please enter banners and links.

Next Post

Copilul căzut într-un canal tehnologic a fost găsit

mar aug. 18 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Intervenţie dificilă pentru căutarea unui copil în vârstă de 10 ani, căzut într-un canal tehnologic, în zona bazinelor de decantare de pe platforma siderurgică.  Un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au intervenit timp de […]

Te mai poate interesa