Voltaj- în concert la Zilele Comunei Borcea

Print Friendly, PDF & Email

Voltaj
Sâmbătă, 15 august, și duminică, 16 august, se desfășoară a VIII-a ediție a Zilelor Comunei Borcea.

Primarul Aniel Nedelcu și Consiliul Local al comunei Borcea le-au pregătit locuitorilor, dar și celor care vor să fie prezenți la acest eveniment, un spectacol incendiar, deoarece spectacolele vor fi susținute de nume cunoscute din muzica ușoară și cea de petrecere.

Borcenii vor avea parte de o sărbătoare deosebită, pe stadionul din comună, de unde nu vor lipsi muzica de calitate, dansurile, toate asezonate cu bunătăţile culinare  ce vor fi servite la terasele special amenajate.

Programul muzical, pe zile, este următorul:

Sâmbătă vor concerta: Dan Ciotoi și Generic, Ionuț și Doinița Dolănescu și Oana Sârbu.

Duminică vor urca pe scenă: Liviu Vârciu, Ion Artur, Emilia Ghinescu și, în premieră în această comună, va fi prezentă trupa Voltaj, cu un recital de excepție.

Spectacolele încep de la ora 18,00 și durează până la ora 24.00. Cei care vor rămâne până la finalul concertelor, în fiecare seară,  se vor putea bucura și de focurile de artificii.

Primarul comunei Borcea, Aniel Nedelcu, ne-a declarat:

Primarul Aniel Nedelcu“Este o manifestare deosebită, la care îi aștept să participe pe toți locuitorii comunei să participle. Ca în fiecare an, de sărbătoarea Sfintei Marii, marcăm și noi ziua localității. Vom petrece un eveniment de neuitat, cât să ajungă pentru un an întreg, deoarece vom avea o organizare de excepție. Vor fi doi prezentatori, pe 15 august, va prezenta Oana Sîrbu, care va susține și un recital, iar duminică, 16 august, prezintă Liviu Vârciu, care, deasemenea, ne va și cânta. În premieră va veni, la Borcea, trupa Voltaj.

Totul va fi plătit din sponsorizările primite de la Asociațiile agricole și vom putea organiza un eveniment deosebit, unde așteptăm să fie prezenți peste 5.000 de locuitori. Le mulțumesc locuitorilor pentru faptul că sunt alături de noi și îi asigur că le voi fi mereu aproape!”

Please enter banners and links.

Next Post

Show incendiar de Zilele Comunei Borcea

lun aug. 17 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Week-end fierbinte în comuna Borcea, atât la propriu, cât și la figurat. Peste 5.000 de locuitori au avut un singur numitor comun, pe 15 și 16 august: Zilele Comunei Borcea, manifestare ajunsă la a VIII-a ediție. I-au legat spiritul local, voia bună, distracția la cote […]