Senatorul Filipescu, despre alegerile prezidențiale: ,,Iohannis nu se va bate cu PSD”

Print Friendly, PDF & Email

Senatorul PNL Răducu Filipescu a afirmat, la ultima întâlnire cu presa locală, că bătălia finală la alegerile prezidențiale va fi dată, în turul al II-lea, în opinia sa, între candidatul PNL, Klaus Iohannis, și cel al USR, Dan Barna, după anunțarea candidaturii Vioricăi Dăncilă, din partea PSD.
,,Nu cunosc cum se desfășoară în campaniile electorale Dan Barna, dar îl văd ca pe o persoană periculoasă, în mod pozitiv pentru noi, deoarece vine din partea USR, pe acest nou curent creat în România, dar și în Europa. Este un contracandidat de care trebuie să ținem seama.

După părerea mea și a colegilor PNL, adversarii principali ai noștri sunt: PSD și USR. Celelalte partide, din punctul meu de vedere, nu cred că intră în calcul.
Iohannis va intra sigur în turul II, la alegeri. PSD –ul știe că trebuie să ajungă în turul al II-lea, chiar dacă pierde alegerile, pentru că, altfel, se va pulveriza că partid. Ei își pot menține guvernarea și anul viitor, până la alegerile parlamentare, doar dacă intră în turul al II-lea. Dar consider că bătălia se va da între Iohannis și Barna, după anunțarea candidaturii din partea PSD, a Vioricăi Dăncilă.” , a spus senatorul Răducu Filipescu.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Fonduri europene pentru educație de calitate, în județul Călărași

mie iul. 24 , 2019
Marți, 23 iulie, Liviu Gabriel Mușat, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Valentin Deculescu, administrator public în cadrul Primăriei Municipiului Călărași, Dorel Dorobanțu, primarul orașului Fundulea, Radu-Aurel Ion, primarul comunei Dragoș-Vodă și Gheorghe Dobre, primarul comunei Modelu, au semnat contractele de finanțare pentru proiecte de investiții privind îmbunătățirea infrastructurii […]