Se reabilitează podul Giurgiu –Ruse. Şoferii sunt îndrumaţi să folosescă şi celelalte puncte de trecere spre Bulgaria

pod giurgiu ruseAvând în vedere că lucrările de reabilitare la podul Giurgiu-Ruse, efectuate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, vor continua pe toată perioada sezonului estival, traficul auto desfăşurându-se alternativ pe un singur sens, Poliţia de Frontieră recomandă celor care doresc să tranziteze frontiera româno-bulgară să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la frontiera cu Bulgaria.

 

Începând cu data de 23.04.2015, CNADR a demarat reabilitarea căilor de comunicaţie din Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, inclusiv a podului Giurgiu-Ruse.

Ca urmare a acestui fapt, circulaţia pe pod se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, iar dirijarea circulaţiei se realizează atât semaforizat, cât şi de către personal de dirijare a traficului din cadrul CNADR.

 

Având în vedere că în perioada sezonului estival sunt înregistrate creşteri ale traficului de pasageri prin punctele de frontieră, pentru evitarea aglomerărilor, Poliţia de Frontieră recomandă participanţilor la trafic, în special şoferilor de automarfare, să folosească şi celelalte puncte de trecere de la frontiera cu Bulgaria:

  • P.T.F. Vama Veche – jud. Constanţa;
  • P.T.F. Negru Vodă – jud. Constanţa;
  • P.T.F. Ostrov – jud. Constanta (trecere cu bacul)
  • P.T.F. Calafat – jud. Dolj;
  • P.T.F. Bechet – jud. Dolj (trecere cu bacul)
  • P.T.F. Zimnicea – jud. Teleorman (trecere cu bacul, doar pe timp de zi)
  • P.T.F. Turnu-Măgurele – jud. Teleorman (trecere cu bacul, doar pe timp de zi)

 

La nivelul Poliţiei de Frontieră s-au dispus măsurile necesare pentru derularea formalităţilor de frontieră cu operativitate şi s-a luat legătura cu autorităţile de frontieră din R. Bulgaria, în vederea stabilirii măsurilor care se impun în astfel de situaţii. Totodată, poliţiştii de frontieră din cadrul celorlalte puncte de trecere informează permanent participanţii la trafic cu privire la creşterea timpilor de aşteptare la traversarea podului Giurgiu-Ruse.

 

Informaţii suplimentare despre punctele de trecere a frontierei deschise în regim internaţional, precum şi harta punctelor de trecere sunt disponibile pe site-ul www.politiadefrontiera.ro .

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

IPJ Călăraşi şi-a împrospătat colectivul cu noi angajaţi

lun aug. 3 , 2015
12 absolvenţi ai Academiei de Poliţie şi ai şcolilor de agenţi de poliţie au intrat începînd cu data de astăzi, 3 august, în rândurile poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţea(IPJ) Călăraşi. Primirea şi repartizarea acestora s-a făcut de către conducerea Inspectoratului.  Cei 10 agenţi de poliţie şi 2 ofiţeri de poliţie […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!