IPJ Călăraşi şi-a împrospătat colectivul cu noi angajaţi

IMG_018612 absolvenţi ai Academiei de Poliţie şi ai şcolilor de agenţi de poliţie au intrat începînd cu data de astăzi, 3 august, în rândurile poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţea(IPJ) Călăraşi. Primirea şi repartizarea acestora s-a făcut de către conducerea Inspectoratului.

 Cei 10 agenţi de poliţie şi 2 ofiţeri de poliţie au fost întâmpinaţi de Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, care i-a asigurat pe cei mai noi poliţişti de întregul sprijin în exercitarea profesiei, care implică devotament, seriozitate, bunăvoinţă şi fermitate.

Acesta s-a adresat şi tutorilor profesionali, de la care aşteaptă să le îndrume activitatea tinerilor poliţişti, spre a răspunde cu profesionalism şi promptitudine nevoilor comunităţii unde vor activa.

După o scurtă introducere cu privire la specificul judeţului, absolvenţii au fost repartizaţi astfel: cei zece agenţi vor consolida formaţiunile de ordine publică, fiind încadraţi la secţiile rurale şi posturile de poliţie; un ofiţer, la Biroul de Investigaţii Criminale Călăraşi şi un ofiţer la Compartimentul Juridic din cadrul Inspectoratului.IMG_0188

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Incendiu puternic la o locuinţă din Călăraşi. Pompierii au salvat bunuri în valoare de 300.000 de lei

lun aug. 3 , 2015
În data de 01.08.2015, ora 18.49, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi au fost solicitaţi să acţioneze pe raza municipiului, pe strada Muncel, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul bucătăriei unei locuinţe, proprietate individuală, aparţinând lui Ion M. La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!