”Școala Altfel” în cadrul Muzeului Municipal

scoala_altfel_afisÎn perioada 7-10 aprilie a.c., Muzeul Municipal Călărași desfășoară în cadrul acțiunii Școala Altfel, activități cu participarea elevilor din reședința de județ, dar și din localitățile învecinate. Înscrierile au început încă din data de 3 martie a.c., iar majoritatea au optat pentru partea practică-atelierul de modelaj.

Astfel, vor fi prezenți în expoziția și atelierul Muzeului Municipal Călărași elevi ai școlilor din Modelu, Roseți, dar și din Călărași- școlile Mihai Viteazul, Helikon, Gheorghe Florea, Colegiul Agricol Sandu Aldea și Grădinița Ciufulici.

Tot în această săptămână, mai exact pe 9 aprilie, la ora 15:00, are loc, în cadrul Muzeului municipal, vernisajul expoziției ”Sărbătoarea Pascală – între laic și creștin”, dedicată tuturor călărășenilor. În cadrul expoziției se pot viziona icoane din colecția Protopopiatului Călărași și cărți poștale ilustrate din colecțiile Ionel Grigorescu, Dumitru Mardare, Cosmin Meleacă și Florin Rădulescu.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Jandarmeria Călăraşi organizează Ziua Porţilor Deschise

mar apr. 7 , 2015
Miercuri, 08 aprilie, a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi organizează Ziua Porţilor Deschise. Cu această ocazie, cetăţenii au posibilitatea de a se familiariza cu privire la specificul instituţiei, cu materialele şi tehnica folosite de jandarmi în executarea misiunilor. Pentru a veni în întâmpinarea instituţiilor de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!