Jandarmeria Călăraşi organizează Ziua Porţilor Deschise

Print Friendly, PDF & Email

jandarmiMiercuri, 08 aprilie, a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi organizează Ziua Porţilor Deschise. Cu această ocazie, cetăţenii au posibilitatea de a se familiariza cu privire la specificul instituţiei, cu materialele şi tehnica folosite de jandarmi în executarea misiunilor.

Pentru a veni în întâmpinarea instituţiilor de învăţământ, care organizează activităţi extracurriculare şi extraşcolare cu ocazia derulării programului educativ “Şcoala altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun”, vor fi amenajate standuri expoziţionale cu materialele şi mijloacele de intervenţie din dotarea jandarmilor, autovehicule folosite în misiunile zilnice, dar şi un punct de informare cu privire la oferta educaţională pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne – arma Jandarmi.

În cadrul activităţilor, vor fi prezentate o serie de exerciţii demonstrative pregătite de luptătorii detaşamentului mobil, procedee de autoapărare şi exerciţii de dresaj canin.

Please enter banners and links.

Next Post

Meniu tradițional Pascal pentru bătrânii instituționalizați și asistații social din Călărași

mar apr. 7 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Primăria Municipiului Călărași, prin Direcția de Asistență Socială, informează faptul că beneficiarii Cantinei de Ajutor Social și ai Căminului de bătrâni Antim Ivireanul se vor bucura de meniu tradițional Pascal, odată cu Sfintele Sărbători de Paște. Astfel, Cantina de Ajutor Social are pregătit un meniu […]