Schimbări pe lista PNL, pentru Consiliul Județean Călărași

Cum data limită de depunere a candidaturilor la primării, Consiliile Locale și la Consiliul Județean se apropie de final (n.r. marți, 26 aprilie), candidații și partidele politice au început să își depună dosarele cu candidaturile pentru alegerile din 5 iunie.

PNL Călărași a depus lista pentru Consiliul Județean Călărași, în mare parte, cu nume ce provin din municipiul Călărași, mai puțin din județ, menținând unele nume vechi, dar venind și cu unele noi.

Printre numele reactivate în partid se află cel al fostului senator, Vasile Nedelcu, iar ca nume pe care președintele Răducu Filipescu spunea foarte sigur că nu se va regăsi pe această listă, apare, surpriză, cel al deputatului Vasile Iliuță.

Filipescu a declarat, de nenumărate ori, că el și deputatul Iliuță nu se vor regăsi pe listă, pentru că vor candida la alegerile parlamentare. În ceea ce-l privește, a avut dreptate, nu este pe lista C.J., în schimb, fostul copreședinte Iliuță are un loc în fruntea listei, pe 3. Să însemne acest lucru o variantă B, pe care partidul va merge la președinția Consiliului Județean? Rămâne de văzut! Momentan, declarațiile oficiale arată susținerea, în continuare, a candidatului desemnat pentru președinția C.J., Marian Dinulescu.

Pentru Actualitatea de Călărași, V. Iliuță a declarat:

“Eu îl susțin pe Marian Dinulescu, candidatul desemnat de PNL, cel care are prima șansă de a fi președinte la Consiliul Județean. Am solicitat prezența pe listă, ca fost președinte al PDL, pentru că multe organizații locale mi-au cerut acest lucru și pentru a putea aduce mai multe voturi partidului.”

De menționat că Răducu Filipescu mizează să câștige 16 locuri în Consiliul Județean, ceea ce înseamnă că primele 16 poziții de pe listă sunt considerate eligibile.

Chiar primele 17, dacă este să luăm în considerare faptul că numele primarului Daniel Ștefan Drăgulin, care se regăsește pe listă, pe poziția doi, este doar pentru a garanta echipa PNL, așa cum ne-a declarat acesta.

“Știți că este o practică acest lucru, ca numele candidaților la Primării, să fie trecute pe lista candidaților la Consiliul Județean, tocmai pentru a arăta susținerea față de propunerea partidului.”, a spus Daniel Ștefan Drăgulin, candidat la primăria municipiului Călărași.

Iată lista candidaților pentru Consiliul Județean, din partea PNL Călărași:

 1. Marian Dinulescu
 1. Daniel Ştefan Drăgulin
 1. Vasile Iliuţă
 1. Marian Drăgan
 1. Valentin Barbu
 1. Niculae Enciu
 1. Ion Găman
 1. Vasile Nedelcu
 1. Titu Ana
 1. Vergil Bănea
 1. Gabriel Rădulescu
 1. Mihai Filimon
 1. Valentin Deculescu
 1. Ioan Marin
 1. Ovidiu Benea
 1. Ilie Tîlpeanu
 1. Laurenţiu Bănescu
 1. Anton Magearu
 1. Nicolae Rogoz
 1. Violeta Pascu
 1. Anghel Adrian Popa
 1. Silviana Şestacovschi
 1. Dumitra Ciubotă Roşie Vasile
 1. Elisabeta Neagu
 1. Dragoş Coman
 1. Ruxandra Prică
 1. Valentin Marin
 1. Ion Sfetcu
 1. Ştefan Stan
 1. Viorel Ivanciu
 1. Gheorghe Dobre

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Cercetașii de la Călărași în acțiune, de ziua lor

lun apr. 25 , 2016
Sâmbătă, 23 aprilie, cu ocazia zilei de sf. Gheorghe, patronul Cercetașilor Creștini Români, și aniversînd ziua numelui grupului de Cercetași de la Călărași, 5 lupișori – Rareș, Ștefan, Luca, Victor, Octavian, și 5 mămăruțe (buburuze) – Dianna, Iulia, Marta, Diana, Maia au depus, într-un cadru solemn, la Biserica din cadrul […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!