Schimbări de ultimă oră la ALDE Călărași/ Bogdan Georgescu și-a dat demisia

Bogdan-Georgescu-2În cursul zilei de vineri, 18 martie, copreședintele ALDE Călărași, Bogdan Georgescu, și-a dat demisia din funcția de președinte al organizației județene, rămânând simplu membru.

Pentru Actualitatea de Călărași, acesta a preferat să spună că gestul său ține de o anumită situație internă, în partid, și că dorește să facă mai multe declarații, după ce va avea loc ședința Biroului Permanent Județean al partidului (BPJ). La întrebarea dacă dorește să își păstreze candidatura la Consiliul Județean, acesta a răspuns afirmativ.

Virgil Dumbravă, președintele organizației municipale a ALDE, până astăzi, ne-a declarat că, după demisia înaintată de Bogdan Georgescu, conducerea partidului a stabilit, începând de luni, 21 martie, o conducere interimară.

Virgil DumbravaVirgil Dumbravă copreședintele interimar al ALDE Călărași

“Conducerea partidului a luat act de această decizie, în cadrul unei ședințe, și a hotărât numirea mea în calitate de copreședinte interimar al organizației județene, decizie dată de Biroul Politic Național. Sunt copreședinte, alături de Monica Cotenescu, iar marți, 22 martie, în cadrul unei ședințe de partid, vom stabili ce trebuie să facem, în perioada imediat următoare.”, ne-a declarat Virgil Dumbravă.

Mărul discordiei, Nicolae Dragu?

Este cunoscut faptul că, în ultima vreme, ALDE Călărași a arătat că nu funcționează ca o echipă, deși cei doi președinți de partid, județean și municipal, au reprezentat, la vârf,   administrația publică (Bogdan Georgescu -vicepreședinte CJ, Virgil Dumbravă -viceprimar la Primăria Călărași), iar candidatura acestora pentru cea mai înaltă funcție, în cele două instituții, părea ca sigură. Nu același calcul și l-a făcut și Bogdan Georgescu, ce a preferat să aducă o persoană din afara partidului, dar fost primar, pe Nicolae Dragu, în detrimentul colegului său de partid, Virgil Dumbravă.

Cum calculele făcute de Bogdan Georgescu “în târg”, nu s-au potrivit cu cele de „acasă” (în interiorul partidului), demisia ar putea fi un gest de a atrage atenția conducerii partidului. Dacă și liderii partidului vor face pasul sperat de Bogdan Georgescu, rămâne de văzut.

De reținut că, nu mai târziu de săptămâna trecută, atunci când a fost anunțată decizia conducerii centrale a partidului ca V. Dumbravă să fie candidatul din partea ALDE, la Primăria Călărași, B. Georgescu declara că va face echipă cu acesta, pentru ca la alegerile din vară să aibă rezultatele scontate, atât la Primărie, cât și la Consiliul Județean, unde a anunțat că va candida.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

UNPR are candidaţi în toate localităţile judeţului Călăraşi

mar mart. 22 , 2016
 Organizaţia Judeţeană a UNPR Călăraşi a turat, la maxim, motoarele, în vederea câştigării alegerilor locale, din vara acestui an. Preşedintele interimar  al acestei formaţiuni, deputatul Aurel Niculae, a precizat că, la ora actuală, UNPR-ul are candidaţi pentru toate primăriile din judeţ, iar listele pentru consiliile locale şi pentru Consiliul Judeţean […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!