S-a turnat primul strat de asfalt pe strada I.L.Caragiale

Print Friendly, PDF & Email

IL Caragiale 1Strada mult promisă a fi făcută, în timpul multor campanii electorale din municipiul Călărași,  I.L. Caragiale, a început să prindă, în sfârșit, contur.

Realizată cu bani atât de la bugetul local, cât și de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, care a dat, nu cu mult timp în urmă, 1,6 milioane de lei pentru aceste lucrări, strada IL Caragiale se află în plin proces de reabilitare.

Responsabil cu verificarea modului cum decurg lucrările, viceprimarul Marius Dulce ne-a declarat:

IL Caragiale colt cu Republicii„Strada a fost decopertată până la intersecţia cu Bulevardul Republicii, apoi a fost adusă la stadiul de asfaltare, primul strat, urmând a se veni cu al doilea strat de asfalt, cel final, după ce vor fi terminate lucrările şi pe străzile adiacente. Proiectul de modernizare este pe doi ani. Anul acesta vrem să aducem strada la un nivel de modernizare decent, în 2015, urmând să se toarne cel de-al doilea strat de asfalt.”

Oamenii tot au probleme, chiar dacă se modernizează drumul

Viceprimarul Dulce spune că nu dispar problemele, odată cu asfaltarea drumului IL Caragiale, pentru cetăţenii care locuiesc acolo.

„Sunt case vechi, fără o temelie serioasă, a căror structură a fost afectată, în timp. Dorim ca pe fondurile structurale 2014-2020, să realizăm un proiect pentru a face o şosea de centură, care să plece din zona veche a CCH-ului, ce va trece prin Măgureni. IL Caragiale este singura şosea de trafic greu din municipiu, care a creat disconfort locuitorilor din zonă, ale căror case au fost afectate de trepidaţiile produse de maşinile de mare tonaj.”

 

 

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

A fost aprobat Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2014-2020

mie iul. 23 , 2014
Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călărași pentru Granița România-Bulgaria (BRCT Călărași), instituție ce va asigura Secretariatul Comun și Controlul de prim nivel pentru beneficiarii români ai programului, anunță faptul că a fost aprobat Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2014-2020 (PCT Ro-Bg 2014-2020). Decizia a fost luată în cadrul celei de-a […]