S-a aprobat suma totală a lucrărilor efectuate la Grupul Școlar Dan Mateescu

Print Friendly, PDF & Email

Grup Scolar MateescuÎn ședința extraordinară a Consiliului Local Călărași, de astăzi, 23 iulie, s-a aprobat suma totală a lucrărilor, ce sunt în curs de derulare, la liceul Dan Mateescu.
Lucrările de investiţii vizează extinderea şi modernizarea sălilor de curs şi a campusului Grupului Şcolar “Dan Mateescu”. Până acum, au fost executate lucrări în valoare de 3,86 milioane de lei, valoarea totală ridicându-se la 8.080.645 de lei.
Lucrările de reabilitare sunt executate cu fonduri Regio, pe Axa prioritară 3 a Programului Operațional Regional 2007 – 2013, „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, DMI 3.4, „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă”.

Grup Scolar Mateescu 2

 

Please enter banners and links.

Next Post

S-a turnat primul strat de asfalt pe strada I.L.Caragiale

mie iul. 23 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Strada mult promisă a fi făcută, în timpul multor campanii electorale din municipiul Călărași,  I.L. Caragiale, a început să prindă, în sfârșit, contur. Realizată cu bani atât de la bugetul local, cât și de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, care a dat, nu […]